Triple Quality Pack  Blu-Ray

Aaron Eckhart, Brad Pitt, Catherine Zeta-Jones, Craig Sheffer, Guy Pearce, Josh Hartnett, Scarlett Johansson, Timothy Spall, Tom Skerritt • Blu-Ray

€ 9,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

THE BLACK DAHLIA
Regisseur Brian de Palma (Untouchables, Body Double) ver? lmde de bestseller van James Ellroy (L.A. Con? dential) over een van de beruchtste moordzaken uit de Amerikaanse geschiedenis: de gruwelijke moord op de Black Dahlia. Hollywood, 15 januari 1947. Op een verlaten terrein vindt de politie het lijk van Elizabeth Short, bijgenaamd de Black Dahlia. Haar lichaam is in twee stukken gezaagd en er zijn aanwijzingen dat ze is gemarteld. Bucky Bleichert en Lee Blanchert, twee jonge politiemannen, onderzoeken de brute moord. Wanneer Bucky ontdekt dat er een connectie is tussen de Black Dahlia en zijn eigen vriendin, slaan bij hem de stoppen door. Hij raakt geobsedeerd door de moord, maar wordt door zijn superieuren om mysterieuze redenen van de zaak gehaald. Bucky vermoedt dat er corruptie in het spel is. Zijn vriend en partner Lee is de enige die hij kan vertrouwen. Of niet?

HOUDINI’S DEATH DEFYING ACTS
Na The Prestige en The Illusionist is er nu Death Defying Acts, een spannend mysterie over de vraag of er meer is tussen hemel en aarde. Nadat zijn moeder is gestorven probeert de wereldberoemde illusionist Harry Houdini (Guy Pearce) met haar in contact te komen via een helderziende. Hij looft 10.000 dollar uit aan degene die zijn moeder vanuit de dood kan laten spreken. Houdini is echter buitengewoon waakzaam voor oplichters. Als illusionist ken hij immers zelf alle trucjes. Tijdens zijn wereldtournee ontmoet hij in Schotland de beeldschone helderziende Mary (Catherine Zeta-Jones). Is zij echt paranormaal begaafd, zoals Houdini gelooft, of is ze de zoveelste oplichter? Die vraag wordt steeds moeilijker te beantwoorden, vooral wanneer Houdini verliefd wordt op de sensuele spiritualiste.

A RIVER RUNS THROUGH IT
Paul en Norman MacLean groeien op met een strenge vader, die dominee is. Hun verschillende karakters zorgen regelmatig voor ruzies thuis. Norman is serieus, Paul een losbol en vader MacLean een koppige man die zijn zoons zijn wil probeert op te leggen. Eén ding hebben vader en zoons echter met elkaar gemeen: een liefde voor vliegvissen. Deze passie houdt de broers bij elkaar, ook al maakt Norman serieus werk van zijn studie terwijl Paul liever gokt en achter de vrouwen aan zit. Uiteindelijk leren de broers de betekenis van loyaliteit, wanneer één van hen in grote problemen raakt…
A River Runs Through It is een prachtig ge? lmde, nostalgische bewerking van de autobiogra? sche bestseller van schrijver Norman MacLean. Filmmaker Robert Redford heeft de indrukwekkende, ongerepte natuur van Montana weergaloos in beeld gebracht, zoals hij dat later opnieuw zou doen in The Horse Whisperer. Het camerawerk werd dan ook bekroond met een Oscar.

Tracklist

  1. 1. The Black Dahlia (2006 - 121 Min. - Regie: Brian De Palma)
  2. 2. Houdini's Death Defying Acts (2007 - 97 Min. - Regie: Gillian Armstrong)
  3. 3. A River Runs Through It (1992 - 124 Min. - Regie: Robert Redford)

Details:

EAN8715664089057
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal Blu-Rays3
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur342
Verschijningsdatum
Schermformaat1080p High Definition, High Definition 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1 DTS-HD
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik, Seks
Afmetingen190 x 136 x 85 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten