Triple Crime Pack  Blu-Ray

50 Cent, Al Pacino, Christian Slater, Emmanuelle Vaugier, Gaspard Ulliel, Jean Reno, Robert de Niro, Vahina Giocante, Wes Bentley • Blu-Ray

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

RIGHTEOUS KILL
Een seriemoordenaar heeft het voorzien op criminelen die uit handen van politie en justitie zijn gebleven. Een pooier, een verkrachter, een kinderlokker: allemaal worden ze uit de weg geruimd door een mysterieuze killer. Turk en Rooster, twee veteranen van de New Yorkse politie, onderzoeken de zaak. Maar al snel komen ze tot de conclusie dat de moordenaar uit hun midden moet komen: iemand binnen de New Yorkse politie heeft het recht in eigen handen genomen. De zaak neemt een verrassende wending wanneer twee jonge rechercheurs, die ook bij de zaak betrokken zijn, met de beschuldigende vinger richting Turk wijzen. Zou hij de moordenaar kunnen zijn?
Righteous Kill is een zinderende politiethriller, vol spanning en verrassende wendingen en met twee legendarische acteurs in de hoofdrollen. In Heat speelden ze slechts één scène samen, in Righteous Kill schitteren Al Pacino en Robert De Niro voor het eerst echt naast elkaar!

DOLAN’S CADILLAC
Tom Robinson is een vreedzame leraar wiens vrouw Elizabeth getuige is van een afrekening in het criminele milieu. Bang dat ze tegen hem zal getuigen, laat maf? abaas Jimmy Dolan haar vermoorden. Achtervolgd door de geest van zijn overleden vrouw, leeft Robinson nog maar voor één ding: wraak nemen op Dolan. Hij bedenkt een ingenieus plan dat geestelijk en lichamelijk het uiterste van hem vergt. Wanneer Robinson en Dolan diep in de woestijn eindelijk tegen over elkaar komen te staan, ontstaat een bloedige overlevingsstrijd… Een superspannend verhaal over wraak en obsessie van Stephen King!

INSIDE RING
In deze Franse variant op The Godfather en Goodfellas spelen Jean Reno (Léon, Ronin) en Gaspard Ulliel (Hannibal Rising) de hoofdrollen als twee gangsters die gebonden zijn door een erecode en een familieband. Vader Milo staat aan het hoofd van een misdaadbende die de Franse Côte d’Azur onveilig maakt met roofovervallen en autodiefstal. Zoon Anton is een geboren dief, maar sinds hij zijn vriendin Elodie heeft leren kennen, droomt hij van een normaal bestaan. Milo wil zijn zoon echter niet laten gaan en dwingt hem tot één laatste klus: een spectaculaire overval op een luchthaven. Lukt het Milo om zich los te maken uit de greep van zijn vader? Een spannende misdaadthriller vol actie en intrige.

Tracklist

  1. 1. Righteous Kill (2008 - 101 Min. - Regie: Jon Avnet)
  2. 2. Dolan's Cadillac (2009 - 89 Min. - Regie: Jeff Beesley)
  3. 3. Inside Ring (2009 - 92 Min. - Regie: Laurent Tuel)

Details:

EAN8715664089040
TaalEngels, Frans
OndertitelingNederlands
Aantal Blu-Rays3
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur282
Verschijningsdatum
Schermformaat1,78:1 Breedbeeld (16:9 COD), 2,35:1 Breedbeeld (16:9 COD)
GeluidsformaatDTS Digital Surround, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Drugs- en alcoholgebruik, Geweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 85 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)

Extra's

  • PAL REGION2/RIGHTEOUS KILL/DOLAN'S CADILLAC/INSIDE RING

Recent bekeken producten