Trial & Retribution - Seizoen 14

Lynda La Plante • DVD

€14,99

€13,99

Je bespaart 7%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Trial & Retribution is gebaseerd op de verhalen van de populaire misdaadschrijfster Lynda La Plante. In haar aangrijpende thrillers staat niet alleen de misdaad centraal, maar wordt er ook aandacht besteed aan andere aspecten. De persoonlijke problemen van de hoofdpersonages en de invloed van de misdaad op de betrokkenen komen uitvoerig aan bod. De misdaad, het speurwerk en het proces worden op een originele manier in beeld gebracht en vanuit verschillende standpunten bekeken.

Seizoen 14 ‘Mirror Image‘ - deel 1
Politiecommissaris Delany en zijn vrouw worden brutaal vermoord teruggevonden in hun huis. Walker en Connor komen onder zware druk te staan en het onderzoek zorgt voor hoogspanning in hun team . Walker is een persoonlijke vriend van de Delany familie en er wordt van hen een snel resultaat verwacht. Er zijn geen wapens in huis en er wordt geen moordwapen gevonden , maar er zijn juwelen verdwenen en dat lijkt op roofmoord te wijzen.
Anderzijds zijn er nogal wat mensen die hun voordeel halen uit de dood van de twee slachtoffers en zodoende een grondig motief hebben; de huishoudster staat als begunstigde in het testament, Paul – Delany’s schoonbroer – heeft gokschulden en de tweelingzonen erven een gigantisch fortuin . Daarom concentreert het team zich op het ondervragen van de erfgenamen.

Seizoen 14 ‘Mirror Image‘ - deel 2
Connor focust vooral op de tweelingzonen van het vermoorde koppel. Ze verdenkt hen ervan gebruik te hebben gemaakt van hun gelijkenis om de ‘perfecte’ oudermoord te plegen…. Maar de tweeling heeft een waterdicht alibi ; opgenomen videobeelden van de nachtclub tonen aan dat ze daar de ganse nacht waren. Maar Walker en Connor zijn achterdochtig en denken dat ze iets over het hoofd hebben gezien. Misschien had de tweeling een handlanger.
Uiteindelijk is er een doorbraak; de tweelingbroers worden gearresteerd en het moordwapen is terecht . Familie geheimen komen boven water tijdens de rechtzaak. Zal de schuldige veroordeeld worden….

Details:

EAN5412012155022
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur140
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
SerieTrial & Retribution
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten