Thomas De Stoomlocomotief (2 DVD Dubbelbox)

• DVD eci.nl klanten

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Dino's & ontdekkingen: Thomas en zijn vriendjes brengen je weer wagonladingen vol plezier met deze gezellige, splinternieuwe verhaaltjes! Allemaal aan boord voor Dino-pret met Thomas en zijn vrienden! Er zijn allerlei nieuwe geluiden te horen en dingen te zien op Sodor. De vulkanen sissen en de dinosaurussen brullen terwijl Thomas en zijn vrienden de graaf helpen met een speciale verrassing.

- Actie & avontuur: Op Sodor is er altijd veel te doen, maar wanneer de locomotiefjes nuttig willen zijn belanden ze vaak in rommelige situaties.
Zo probeert James te bewijzen dat hij niet bang is voor het donker en niet te ijdel is om stinkende vis te vervoeren, maar wanneer hij nachtdienst heeft wordt het hem allemaal een beetje teveel. Zouden zijn vriendjes hem kunnen helpen? Steven en Salty hebben ook nog veel te leren; als ze proberen de snelste en beste te zijn, wordt het een kleverige toestand. Hiro laat Diesel zien dat het soms echt de moeite waard is om aardig te zijn tegen de lastige wagons... maar die maken het er met hun slechte gedrag niet makkelijk op! Het is de volle kracht vooruit bij Actie & Avontuur op Sodor!

Details:

EAN8711983964396
TaalNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur130
FilmmaatschappijBridge Entertainment
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Karakter(s)Thomas de Stoomlocomotief
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten