Theory Of Everything  Blu-Ray

Regisseur(s): James Marsh
Eddie Redmayne, Felicity Jones, Finlay Wright-Stephens, Harry Lloyd, Sophie Perry, Tom Prior • Blu-Ray

€ 8,99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 01-02-2017

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op 21-jarige leeftijd krijgt Cambridge student Stephen Hawking (Eddie Redmayne) een schokkende diagnose, net op het moment dat hij in Jane Wilde (Felicity Jones) de liefde van zijn leven vindt. Met de onvermoeibare Jane aan zijn zijde begint Stephen aan zijn meest ambitieuze wetenschappelijk onderzoek naar datgene waar hij zo weinig van heeft: tijd. Samen trotseren zij meer dan iemand ooit had durven dromen.

Reviews & recensies

Het inspirerende levensverhaal van Stephen Hawking

‘The Theory Of Everything’ vertelt het buitengewone en inspirerende levensverhaal van de briljante en gerenommeerde astrofysicus Stephen Hawking. Op 21-jarige leeftijd stelden artsen bij hem een schokkende diagnose vast. Vechtend tegen de slopende ziekte ALS begint Stephen aan zijn meest ambitieuze wetenschappelijk onderzoek naar datgene waar hij zo bitter weinig van heeft: tijd. Samen met Jane, de liefde van zijn leven, trotseren ze alle onmogelijkheden, verrichten baanbrekend werk voor geneeskunde en wetenschap en bereiken meer dan ze ooit hadden kunnen dromen. ‘The Theory Of Everything’ heb ik ademloos uitgekeken. Het is een triomfantelijk mooie film en een goedgeslaagde biopic met onvergetelijk acteerwerk van Eddie Redmayne en Felicity Jones. De film is gebaseerd op de memoires ‘Travelling to Infinity: My Life with Stephen’, geschreven door Jane Hawking. Oscar-winnaar en onderscheiden met drie Bafta Award en twee Golden Globes.

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN5053083036621
TaalDuits, Engels, Frans, Italiaans
OndertitelingDuits, Engels voor doven en slecht horenden, Frans, IJslands, Italiaans, Nederlands, Noors, Portugees, Zweeds
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur123
Verschijningsdatum
Schermformaat1080p High Definition, High Definition 2.40:1
GeluidsformaatDTS-HD Master Audio 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 9 jaar
KijkwijzerAngst
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • Becoming the Hawkings;Deleted scenes

Recent bekeken producten