Tatort Box 1

Fanny Stavjanik, Harald Krassnitzer, Michael Menzel • DVD

€22,99

€21,99

Je bespaart 4%

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Tod Aus Afrika:
Hoofdinspecteur Moritz Eisner onderzoekt de moord op een zwarte Afrikaanse asielzoeker. De man is doodgeslagen. Zijn lijk is gevonden in de buurt van een hotel dat al een tijdje als asielzoekerscentrum wordt gebruikt.

- Nichts Mehr Im Griff:
Een Oostenrijkse bank veroorzaakt veel ophef met een expositie van aquarellen van de beroemde Oostenrijkse schilder Egon Schiele. Het schandaal rond de expositie wordt er alleen maar groter op wanneer de waardevolle doeken worden gestolen. Temeer omdat bij de brutale roof een nachtwaker om het leven komt en een tweede ernstig gewond raakt.

- Habgier:
Op de bodem van een meer vinden twee duikers een lijk in verregaande staat van ontbinding, vastgemaakt aan een blok beton. Onderzoek wijst uit dat het gaat om een wetenschapper uit het voormalige Oost-Duitsland. Vlak voor de val van de Berlijnse muur was hij zijn land ontvlucht. Wat zijn vlucht destijds levensgevaarlijk maakte, was de enorme hoeveelheid geld die hij had meegenomen van de STASI.

- Kinderwunsch:
Inspecteur Moritz Eisner onderzoekt de moord op een journalist en ontdekt al gauw dat de aanwijzingen leiden naar een bekende vruchtbaarheidskliniek. Zijn collega’s zijn eerst sceptisch, maar draaien bij als er ook nog een DNA-expert wordt neergeschoten. Als tot overmaat van ramp een team van Oost-Europese huurmoordenaars het op de onderzoekers gemunt blijkt te hebben, is dat het startsignaal voor een dodelijke klopjacht...

Details:

EAN8717344747042
TaalDuits
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur360
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Extra's

  • PAL/REGION 2 // 4 CRIME STORIES

Recent bekeken producten