Taggart - Volume 1

Regisseur(s): Glenn Chandler
Alex Norton, Blythe Duff, Colin McCredie, John Michie • DVD eci.nl klanten

€22,99

€21,99

Je bespaart 4%

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Taggart 89: Judgement Day: Burke worstelt na het overlijden van zijn vader met een heleboel vragen en wordt verteerd door schuldgevoel omdat hij geen betere zoon is geweest. Maar hij is er ook van overtuigd dat zijn vader geen natuurlijke dood is gestorven.

- Taggart 90: Island: Op een afgelegen eiland wordt een verminkt lijk aangetroffen. Op verzoek van de plaatselijke politie maken Burke en zijn team de oversteek om de zaak te onderzoeken. Dat wordt nog lastig, want er zijn geen vingers of gebit waarmee de dode kan worden geïdentificeerd, en er is niemand als vermist opgegeven.

- Taggart 91: Trust: Ergens in een verlaten gebied ligt het lijk van een man. Hij is eerst gemarteld en vervolgens geëxecuteerd. Burke's team stelt een onderzoek in en komt tot de ontdekking dat het slachtoffer zelf een huurmoordenaar was.

- Taggart 92: A Study in Murder: Schooldirecteur Simon Nimmo wordt doodgedrukt in een liftschacht. Uit een eerste onderzoek blijkt dat het mechanisme van de lift door een saboteur is veranderd in een zeer effectief dodelijk wapen.

- Taggart 93: Point of Light: In een steengroeve wordt het lijk van privédetective Andrew MacHendry gevonden. Het onderzoek van de patholoog-anatoom wijst op moord. Volgens MacHendry’s onthutste vriendin Joanne werkte de speurder aan een lastige zaak: de verdwijning van Stella Sternwood.

- Taggart 94: Safer: Emily Patrick, actievoerster tegen huiselijk geweld, wordt letterlijk doodgeslagen door een onbekende. De voornaamste verdachten zijn gewelddadige mannen die nog een appeltje met haar te schillen hadden.

- Taggart 95: Homesick: Op een bouwplaats wordt Zbigniew Lisowski, een Poolse medewerker van een beveiligingsdienst, doodgeschoten. Een paar uur later overkomt de jonge hotelreceptioniste Kate Booth hetzelfde.

- Taggart 96: Crossing the Line: In het voormalige mijnwerkersplaatsje Garsden komt een nieuw mijnbouwmuseum. Het wordt gebouwd op een plek waar tot 25 jaar geleden steenkool werd gewonnen; de oude mijnschacht moet de grote attractie worden.

Details:

EAN8717344742672
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur480
FilmmaatschappijJust Entertainment
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
SerieTaggart
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2 // EPS. 89 TO 96 // W/ALEX NORTON

Recent bekeken producten