Supernanny Jo Frost - Ehbo Bij Opvoeden 2

• DVD

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op deze DVD staan vier afleveringen waarin Jo Frost adviezen en tips geeft voor problemen op het gebied van o.a. weglopen, weinig respect, niet naar bed willen en agressief gedrag.

- Aflevering 4: Familie Jeans – vader, moeder, tweeling van 3 en kleuter van 4 ½. Kleuter is egoïstisch, agressief en domineert het gezin. De tweeling neemt het gedrag over en één hiervan huilt heel veel.
- Aflevering 5: Familie Bullard – vader, moeder, jongens van 2 en 6. Chaotisch huishouden waarbij ouders niet op één lijn zitten. De kinderen bepalen wat gebeurt. De peuter gaat niet slapen en de kleuter heeft geen respect voor ouders.
- Aflevering 6: Familie Orm – vader, moeder, jongens van 3, 6 en 8. De oudste slaat zijn broertje en heeft een grote mond. De jongen van 6 eet slechten de jongste kopiëert het slechte gedrag en loopt weg.
- Aflevering 7: Family Wischmeyer - vader, moeder, tweeling van 4 en jongen van 9. De tweeling probeert de controle over te nemen. Ze slaan, schreeuwen en gaan niet slapen. Het broertje van 9 wordt gestraft voor het gedrag van zijn zusjes en raakt gefrustreerd.

Details:

EAN8717306270342
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur170
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • PAL/REGION 2 =EPISODE 4-7=

Recent bekeken producten