Strawberry Beats Live

Strawberry Beats • DVD

€ 13,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

The Strawberry Beats, een nieuwe popgroep die bestaat uit vijf doorgewinterde Nederlandse muzikanten die hun bewondering voor The Beatles gestalte geven in een live eerbetoon aan die groep. Eind vorig jaar werden in De Tagrijn in Hilversum opnames gemaakt van een van hun eerste optredens en deze komen op 1 mei a.s. beschikbaar op de DVD The Strawberry Beats Live - A Tribute To The Beatles.

Het spelen van Beatles-repertoire is altijd een beladen bezigheid geweest, maar de vijf muzikanten durfden het toch aan en oogsten momenteel de eerste vruchten van hun ‘moed’. Op de DVD worden 28 songs van The Beatles non-stop uitgevoerd in praktisch identieke arrangementen als de Fab Four zelf hanteerden. Overigens zitten daar veel nummers bij die The Beatles zelf nooit live hebben gespeeld.

The Strawberry Beats nemen het publiek mee op een boeiende trip door het Beatles-idioom: van de ongekunstelde rock ‘n’ roll van het jonge ‘onschuldige’ beatgroepje via de prachtige akoestische melodieën en de psychedelisch getinte werkstukken tot en met de slotakkoorden van hun ongekend succesvolle carrière.
Op de DVD staat ook een registratie van het voorprogramma dat de piepjonge zangeres Eline Mann in De Tagrijn verzorgde met drie songs uit het Beatles- repertoire.

Details:

EAN8714253007144
TaalEngels
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio0   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/ALL REGIONS/TRIBUTE THE BEATLES LIVE @ DE TAGRIJN

Recent bekeken producten