Story Of -DVD+CD-

Marc Bolan • DVD

€ 10,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ride On
Marc Bolan was er altijd vast van overtuigd dat hij eens beroemd zou worden en vroeg zou sterven - in beide opzichten gaf de geschiedenis hem gelijk. Met gebruikmaking van zeldzaam beeldmateriaal wordt in dit boeiende programma een diepgaande blik gegund op de persoon en de musicus Marc Bolan. Radio-DJ Bob Harris bespreekt tot in detail Bolan's vriendschap met collega-DJ John Peel en de reden waarom deze minder werd en uiteindelijk eindigde en geeft zijn eigen visie op de enorme motivatie en ambitie waarvan Bolan blijk gaf. Zijn vaste vriendin Gloria Jones, zoon Rolan en zijn vrienden Steve Harley, Captain Sensible van The Damned en muzikaal grootmeester Mike Mansfield halen herinneringen op over de tijd die zij doorbrachten met een muzikale legende.
De DVD beschrijft ook de gebeurtenissen die resulteerden in de donkerste nachten voor zijn grote schare fans; hoe de ster die zo helder scheen op de veel te jonge leeftijd van 29 jaar plotseling uitdoofde. Een jongeman die alles had om voor te leven, maar onder tragische omstandigheden op die donkere weg in zuidwest-Londen om het leven kwam.
Het programma is een gedetailleerd en meeslepend verslag over een fenominaal talent, een man die rotsvast bleef geloven in zichzelf en wiens vermogen om geestdrift te wekken onvergelijkbaar was. Dat zijn composities ook dertig jaar later nog altijd in de harten en gedachten van zijn fans voortleven is een waardig testament aan een ongelofelijk talent.

Tracklist

 1. 1. Get It On
 2. 2. Jeepster
 3. 3. Debora
 4. 4. Ride A White Swan
 5. 5. Elemental Child
 6. 6. Summertime Blues
 7. 7. Hot Love
 8. 8. Life's A Gas
 9. 9. Jewel
 10. 10. One Inch Rock
 11. 11. Honey Don't
 12. 12. Children Of Rarn

Details:

EAN8712273112244
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio0   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

 • PAL/ALL REGIONS

Recent bekeken producten