Spongebob - Waar Is Gerrit?

• DVD

€ 5,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Heb je deze slak gezien?: SpongeBob probeert het wereldrecord squash te verbeteren en vergeet Gary te voeren – en niet één keer, maar een aantal weken. Gary voelt zich natuurlijk verwaarloosd en gaat ervan door. Hij wordt opgenomen door een oude vrouw die hem aanziet voor haar eigen slak en wordt overladen met liefde, aandacht en eten. Lukt het Gary oma’s huis te ontvluchten, voordat hij ontploft?

Het verdwenen matras: Meneer Krabs heeft een slechte matras. Daarom zorgen Octo, Patrick en SpongeBob voor een nieuwe matras en gooien de oude weg. Maar in de oude matras heeft Meneer Krabs wel al zijn geld verstopt!

De grijpbak : Octo wil per se een prijs uit de grijpbak vissen. Als het hem uiteindelijk lukt, heeft hij zoveel zelfvertrouwen dat hij zijn nieuwe vaardigheden nu op een echte constructiekraan wil testen!

Krab vs. Plankton: Plankton valt in de Korstige Krab en sleept Meneer Krabs daarom voor de rechter. Als Plankton wint, zal hij alle bezittingen van Meneer Krabs krijgen, inclusief het geheime krabburgerrecept!

De grote slakkenrace: Octo en SpongeBob doen met hun slakken mee aan een slakkenrace. Ze hebben deze keer niet zoveel van elkaar te vrezen, maar des te meer van Patricks huisdier.

Goede buren: Octo wil op zijn vrije zondag genieten van zijn rust. Maar met SpongeBob en Patrick in de buurt, heeft hij geen tijd om te ontspannen op deze zondag – of enige andere dag de komende weken.

Tracklist

  1. 1. Heb Je Deze Slak Gezien?
  2. 2. Het Verdwenen Matras
  3. 3. De Grijpbak
  4. 4. Krab Vs. Plankton
  5. 5. De Grote Slakkenrace
  6. 6. Goede Buren

Details:

EAN8714865500002
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur89
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Stereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieSpongebob
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • ..WAAR IS GERRIT? / PAL/REGION 2

Recent bekeken producten