Spongebob - Pret Onder Water

TV Series • DVD

€ 5,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vliegende spons (Dubbellange aflevering)
Patch de Piraat gaat op jacht naar de verloren SpongeBob-aflevering die hij kwijt was (je snapt wel wat ik bedoel). En als hij hem vindt, kunnen weallemaal zien hoe SpongeBob zijn droom om met Kwallen te vliegen achterna gaat.

Plankton
Deze keer neemt de microscopische rotzak de controle over SpongeBob’s brein over. Hij wil hemzover krijgen dat hij de geheime krabby patty-formuleonthult!

Vaarschool
Examentijd op de vaarschool van mevrouw Puff. Om een voldoende te krijgen, planten SpongeBob en Patrick een walkietalkie in SpongeBob’s hoofd, zodat Patrick hem van een afstandje aanwijzingen kan geven. Het schuimSpongeBob is geveld door een ernstig geval van degevreesde ‘Suds’. Patrick probeert SpongeBob ervante overtuigen dat hij niet naar de dokter moet gaan,vanwege de vreselijke dingen die hem daar te wachten staan – oude tijdschriften bijvoorbeeld!

Meerminman en mosseljongen II
SpongeBob wint het Schelpsignaal van zijn favoriete tv-serie: "De avonturen van Meerminman enMosseljongen!" Nu kan hij zijn helden oproepen iedere keer dat er een noodsituatie is, zoals wanneer hij niet bij een boek kan of als hij een mayonaisepot wil openmaken...

De chaperonne
Als Parel, de dochter van mijnheer Krab, een blauwtje loopt voor het schoolbal, komt SpongeBob haar redden. SpongeBob wordt haar 'grote, donkere,knappe' afspraakje. Maar zijn fraaie uiterlijk kan niet voorkomen dat de ene na de andere ramp zich voltrekt op Parel's schoolbal.

Opblaasmaatje
SpongeBob maakt een nieuwe vriend, Bubble Buddy!Maar na een verblijf van 2 uur in de enige badkamer van Goo Lagoon, is iedereen zo kwaad, dat ze zwerenBubble Buddy te zullen neerknallen!

Je veter zit los
Patrick vraagt SpongeBob hem te leren hoe hij zijn veters moet vastmaken. Maar SpongeBob is vergeten hoe dat moet! Hij raakt zo overstuur dat hij niet weethoe hij de dag moet doorkomen. Wie kan hem helpen? Meow.

Winterslaap
Met nog een week te gaan voordat haar winterslaap begint, vraagt Sandy SpongeBob om deze laatste week samen met haar wakker te blijven. Maar SpongeBob houdt het niet vol, dus verstopt hij zich om haar te ontwijken.

Details:

EAN8714865559963
TaalEngels, Frans, Nederlands, Spaans
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur114
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieSpongebob
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2 =9 EPISODES= 'LOST AT SEA'

Recent bekeken producten