Smurfen - Smurfenavonturen

Pierre Culliford • DVD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Smurfjes beleven met regelmaat spannende avonturen. Hier roepen ze de hulp van Gargamel in wanneer de boosaardige trol die de fontein der jeugd bewaakt, het magische boek van Grote Smurf weet te stelen. Zeeschildpadden, walvissen, verlaten eilanden en piraten spelen door Grote Smurf zijn gedachten, wanneer hij terugdenkt aan de reis van Droomsmurf op zee. Grote Smurf stuurt enkele smurfen op zoek naar de magische smurfensteen. En een draak bedreigt het smurfendorp. Om de draak te bedaren moeten de Smurfen de Chinese reiziger zien te vinden.

- De smurf fontein
De smurfen ontdekken “de fontein der jeugd”. Deze wordt echter bewaakt door een boosaardige trol die het magische boek van Grote Smurf weet te stelen. Ze kunnen Gargamel overtuigen hen te helpen, maar de slechterik valt in handen van de trol.

- De smurfen op zee
Grote Smurf denkt terug aan de avontuurlijke reis van Droomsmurf op zee. Zeeschildpadden , walvissen , verlaten eilanden en ...piraten spelen door zijn gedachten.

- Op zoek naar de smurfensteen
Grote Smurf stuurt enkele smurfen naar de Nodrog vallei, op zoek naar de magische smurfensteen. Ze botsen echter op Mollians die hen ervan proberen te weerhouden de smurfensteen te bemachtigen.

- De Chinese reiziger
Een draak bedreigt het smurfendorp. Om de draak te bedaren moeten de Smurfen de Chinese reiziger zien te vinden. Gelukkig spreekt Grote Smurf diens taal en begrijpt hij zijn vreemde gebruiken.

Details:

EAN5412012164819
TaalFrans, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur60
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Stereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten