Smurfen - Reuzepret Met Bolle Gijs

Pierre Culliford • DVD

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Wie Zijn Neus Schendt: Hippe vindt het niet leuk dat hij net dezelfde blauwe neus als alle andere Smurfen heeft. Hij wil graag iets anders. Bolle Greet, de vriendin van Bolle Gijs, zou ook graag een andere neus hebben. En ook Gargamel is niet blij met zijn neus. Door toeval worden alle neuzen verwisseld.

- Bolle Gijs Smurf: Gargamel smeedt weer een plan om van de Smurfen af te raken. Hij spreekt een toverspreuk uit en verandert Bolle Gijs in een Smurf. Bolle Gijs gelooft echt dat hij een Smurf is, maar vernielt alles in het smurfendorp door zijn grote lompheid. Gelukkig weet Grote Smurf raad.

- Bolle Gijs Leert Manieren: Nadat Bolle Greet, Bolle Gijs heeft weggestuurd, proberen de Smurfen hem romantiek en manieren te leren en bezorgen ze hem werk. Ondertussen wordt Bolle Greet het hof gemaakt door een andere aanbidder. Maar dan beseft ze dat ze Bolle Gijs wel graag ziet en met hem door het leven wil.

- De Tijdreis Van Gargamel: Gargamel steelt de zandloper van Vader Tijd om terug te keren in de tijd en de Smurfen te vernielen. Zijn plan wordt echter gedwarsboomd door Bolle Gijs.

- Oppassen Op Bolle Gert: Bolle Gijs en Bolle Greet moeten naar het Reuzenbal en zoeken een oppas voor hun baby Bolle Gert. De kleutersmurfen willen heel graag oppassen en zich graag bewijzen omdat ze nooit op Babysmurf mogen passen. Maar ze krijgen hun handen vol …

- De Huisgenoot Van Bolle Gijs:
Greintje gaat bij Bolle Gijs wonen nadat Gargamel hem heeft buiten gegooid. Wanneer de Smurfjes Bolle Gijs helpen om een feest te organiseren, neemt Greintje hen gevangen om terug in Gargamel’s gunst te komen. Maar Bolle Gijs snelt ter hulp.

Tracklist

  1. 1. Wie Zijn Neus Schendt
  2. 2. Bolle Gijs Smurf
  3. 3. Bolle Gijs Leert Manieren
  4. 4. De Tijdreis Van Gargamel
  5. 5. De Huisgenoot Van Bolle Gijs

Details:

EAN5412012167407
TaalFrans, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur70
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • .. BOLLE GIJS -PAL/REGION 2-BILINGUAL /GARE A GROSS BO.

Recent bekeken producten