Smurfen - Dierenvrienden

Pierre Culliford • DVD

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Piepiep: Dit is het droevige verhaal over Smurfin en haar kleine muisje. Een trieste gebeurtenis brengt Smurfin aan het wenen. De andere Smurfen proberen alles om haar te troosten.

- Puppy: De Smurfen krijgen van Homnibus een hond en noemen hem Puppy. Puppy houdt onmiddellijk van zijn nieuwe thuis. Maar dan wordt hij gevangen door Balthazar, die denkt dat het magische geheim van de Smurfen in zijn halsband verstopt zit. De Smurfen kunnen Puppy bevrijden en Babysmurf ontdekt dat er muziek in Puppy’s halsband zit.

- Brilsmurf, vriend van alle dieren: Brilsmurf zet zijn safarihoed weer eens op en trekt het bos in om de dieren te helpen. Hij geeft meestal wijze raad aan de dieren, maar wanneer hij een wilde kat zou kunnen redden die door Gargamel wordt achtervolgd, wordt hij bang. Natuursmurf geeft hem de moed om de kat te bevrijden uit de handen van Gargamel.

- Wie zorgt er voor Puppy: De Smurfen hebben het te druk met Knutsels nieuwe speeltje en ze vergeten om Puppy eten te geven. Gargamel lokt Puppy in de val met een kooi vol eten en wil hem enkel vrijlaten in ruil voor het magische geheim van de Smurfen. De Smurfjes proberen Gargamel af te leiden om zo Puppy te bevrijden en ze beloven Puppy nooit nog te verwaarlozen.

- Een mini probleempje: Klungel heeft een nieuwe vriend, een sprekende vogel. Hij spreekt heel vlot en herhaalt alles wat hij hoort, ook slechte dingen. Dit veroorzaakt heel wat narigheid onder de Smurfen.

- Een valse vogel: De Smurfen weten niet goed wat gedaan met het ei van een gier. Hoe kunnen ze dit laten uitkomen ? Maar net dan heeft Gargamel zich in een vogel omgetoverd om de Smurfen aan te vallen. Dit komt mooi van pas …

Tracklist

  1. 1. Piepiep
  2. 2. Puppy
  3. 3. Brilsmurf, Vriend Van Alle Dieren
  4. 4. Wie Zorgt Er Voor Puppy
  5. 5. Een Mini Probleempje
  6. 6. Een Valse Vogel

Details:

EAN5412012167438
TaalFrans, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur70
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2-BILINGUAL // NOS AMIS LES ANIMAUX

Recent bekeken producten