Smurfen - De Guitige Fratsen Van Greintje

Pierre Culliford • DVD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Gargamel haalt zich een nieuw probleem op de hals : de leerjongen Greintje , een luie, onbeschaamde nietsnut. Hij moet Gargamel helpen om een betoverde veer in handen te krijgen, een pen die alleen maar de waarheid kan schrijven en zo hoopt Gargamel de Smurfen te vinden.

Greintje heeft het niet makkelijk bij Gargamel. Zelfs op zijn beste dagen is Gargamel onuitstaanbaar. Greintje probeert een toverdrankje uit op Gargamel om hem aangenamer te maken. Maar dit draait helaas slecht uit voor de Smurfen.

De jonge heks Brenda wordt stapelverliefd op Greintje , maar hij wil alleen haar toverstokje bemachtigen. Gelukkig redden de Smurfen de situatie.

De overijverige Dzjin Gourdy verdwijnt door een verkeerde uitspraak van zijn meester Boeresmurf en komt terecht bij Greintje. Maar Gargamel steelt hem van Greintje, tot groot ongeluk van de Smurfen.

Brilsmurf is helemaal veranderd nadat hij Greintje’s toverdrankje heeft gedronken. Hij is superbeleefd en attent geworden , maar de smurfen willen de oude Brillie terug

Details:

EAN5412012166721
TaalFrans, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur60
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten