Smurfen - Daar Is De Lente

Pierre Culliford • DVD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

1 aprilsmurf
Het is 1 aprilsmurf in het smurfendorp. De dag wordt plots minder grappig wanneer Gargamel zich vermomt in een smurfbessenstruik en de Smurfen zo in de val lokt. Grote Smurf vraagt aan Ooievaartje om vogels op de valse struik af te sturen. Wanneer de struik kaal geplukt is, kunnen de Smurfen ontsnappen met de hulp van Ooievaartje.

De gouden smurfenprijs
Het is lente, een leuke tijd om een smurfenprijs uit te reiken. Intussen, ver weg van het smurfendorp, werkt de boosaardige tovenares Hogatha aan een plan op om Smurfen te vangen voor haar schoonheidscrème. Ze vermomt zich als “De gouden smurfenprijs” en komt zo in het smurfendorp terecht. Gelukkig overtuigt Smurffatje haar zijn geheime schoonheidsrecept te proberen…

Vergeet me smurf
De lente is te vroeg in het land. Al de sneeuw begint te dooien en de dam aan het smurfendorp dreigt te breken door de overvloed aan gesmolten sneeuw. Smurfin, Brilsmurf en Zieke Smurf worden op verkenning gestuurd. Tijdens hun tocht ontdekt Smurfin een prachtige lentebloem. Maar al wie er aan ruikt verliest zijn geheugen. Gelukkig is Zieke Smurf allergisch aan bloemen en door hem krijgen de Smurfen uiteindelijk toch hun geheugen terug.

Cowboy Smurf
De eerste nacht van de lente is de nacht van de wol bij de Smurfen. De Smurfjes helpen Cowboy Smurf met het scheren van de schapen om wol te hebben voor het maken van de winterkleren. Ze komen allerlei obstakels tegen op hun missie - Gargamel, een wolf en een herder die geen smurfbessen wil als betaling voor de wol.

Voorspelbare Smurfen
Elk jaar wordt er op de eerste dag van de lente een bootrace gehouden bij de Smurfen. Alle Smurfen hebben hun eigen boot ontworpen, ieder naar zijn eigen persoonlijkheid. Maar Gargamel ligt op de loer. Hij weet precies wanneer de Smurfen in de bocht van de rivier zullen passeren en wacht hen daar vol ongeduld op.

Details:

EAN5412012166127
TaalFrans, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur70
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Stereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten