Slot Marsepeinstein - De Pietenacademie - Vol.3

Don van Dijke, Fred van der Hilst, Jacqueline Goedmakers, Margreet Roelfsema, Mario Perton, Stef van den Eijnden, Tom Ternest • DVD

€12,99

€11,99

Je bespaart 8%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jaap, Jacobien, Tony en Guusje staan voor spannende tijden. Als Zwarte Pieten in opleiding worden ze aan heel wat test onderworpen. De uitslag van deze tests zal bepalen welke Zwarte Piet ze zullen worden. Zit er tussen hen een nieuwe Kokpiet? Of een funky Danspiet? Hoe zullen zij Sinterklaas helpen met zijn missie om alle kinderen blij te maken? Alleszins zijn het onzekere tijden voor onze vrienden. Een opleiding tot Zwarte Piet loopt niet van een leien dakje. Gelukkig kunnen ze altijd rekenen op de steun van Sinterklaas, Hoofdpiet en ja, zelfs van JP.

Maar of dit alles nog niet zwaar en moeilijk genoeg, heeft ons clubje van vier ook nog eens het mysterie ontrafeld van de Genootschap van de Pepernoot en hun Geheime Kamer. Wat doet die Genootschap nu eigenlijk? En wat is hun rol in dit alles? Eén ding is zeker: Jaap, Jacobien, Tony en Guusje worden dubbel op de proef gesteld.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5051083089968
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur190
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten