Silent Witness - Seizoen 12

Emilia Fox, Tom Ward, William Gaminara • DVD

€16,99

€15,99

Je bespaart 6%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Silent Witness is een van succesvolste en langst lopende misdaadseries van de BBC. Dit is alweer het twaalfde seizoen, en ook deze keer worden de forensisch pathologen Leo Dalton, Harry Cunningham en Nikki Alexander geconfronteerd met een aantal lastige zaken. Zo wordt Leo gearresteerd omdat hij met drank op achter het stuur heeft gezeten. Voor zijn taakstraf moet hij naar een van de gewelddadigste wijken van Londen. Harry krijgt te maken met een opgewonden stagiaire en een dode vrouw zonder gezicht. Nikki heeft nogal wat vragen nadat de politie een gewapende inval heeft gedaan bij een vermeende terroristische cel. Dan is de beurt weer aan Harry, die betrokken raakt bij een brute moord in orthodox-joodse kringen. Na een moord en een ontvoering stort het hele team zich in een race tegen de klok. En dan is er nog de geheimzinnige dood van een Britse student in Zambia.

- Safe: Leo wordt aangehouden wegens rijden onder invloed en veroordeeld tot een pittige taakstraf. Intussen moet Nikki naar de kermis. Daar is een tienermeisje overleden na uit een attractie te zijn gevallen. Bij nader onderzoek ontdekt Nikki dat het slachtoffer al een steekwond had.
- Death’s Door: Harry werpt zich op als begeleider van een gedreven medisch stagiaire. Met haar charmes weet ze Harry zover te krijgen dat ze hem mag helpen bij de lijkschouwing op een vrouw. Bij het lijk, dat langs de weg is gevonden, is het gezicht met chirurgische precisie verwijderd.
- Terror: Het team onderzoekt een gewapende politieoverval op een groepje vermeende terroristen. Bij de actie zijn twee terroristen en een politieman gedood. Alles duidt erop dat de overval een totale mislukking is geweest en dat er onschuldige mensen om het leven zijn gekomen.
- Judgement: Ergens achteraf wordt het lijk van een orthodox-joodse man gevonden, in ernstige staat van ontbinding. Het gaat vrijwel zeker om een antisemitische moord, gepleegd door een Pool. Alleen het moment van overlijden klopt totaal niet met de verklaring van de vrouw van het slachtoffer...
- The Lost Child: In een slootje bij een school wordt het halfnaakte lijk van een twaalfjarige jongen gevonden. Bij het eerste onderzoek wordt al duidelijk dat er sprake is geweest van mishandeling. En dan blijkt dat een andere jongen spoorloos is verdwenen. Men vreest dat hij is ontvoerd.
- Finding Rachel: In Zambia wordt het skelet van Rachel Harrington gevonden. Zij had de regering ervan beschuldigd medische misstanden in de doofpot te hebben gestopt. Volgens de politie is Rachel ten prooi gevallen aan wilde dieren. Maar haar vader gelooft daar niets van.

Tracklist

  1. 1. Safe
  2. 2. Death's Door
  3. 3. Terror
  4. 4. Judgement
  5. 5. The Lost Child
  6. 6. Finding Rachel

Details:

EAN8717344739887
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs6
UitvoeringDVD
Speelduur600
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
SerieSilent Witness
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.  

Extra's

  • PAL/W/EMILIA FOX/TOM WARD

Recent bekeken producten