Rox 8

Chris van den Durpel, Frans Maas, Jana Geurts, Jelle Florizoone, Jeremy Vandoorne, Magda Cnudde • DVD

€12,99

€11,99

Je bespaart 8%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Rick, Olivia en Xavier: drie jonge helden met speciale talenten én een nog veel specialere auto: de biologische superwagen ROX. In het grootste geheim worden ze door ?de kolonel' ingeschakeld om misdaden op te lossen. Falen is geen optie!

SPOOKDOSSIERS
De kolonel neemt contact op met Team Rox voor een wel zeer merkwaardige opdracht. In de rechtbank verdwijnen dossiers. Als dit blijft gebeuren, zullen er heel wat boeven vrijgesproken worden omdat er geen dossier meer over hen bestaat. Team Rox moet nagaan wie deze gegevens laat verdwijnen. Olivia, Rick, Xavier en Rox staan voor een raadsel. Zijn er bovennatuurlijke krachten in het spel of heeft één van de boeven een wel zeer slim plan opgezet om vrij te komen?

KLIM
Een extreem behendige dief steelt een hoog technologisch toestelletje (De Kraker) uit een kluis. Met dit apparaat kan de dader elke computer waar ook ter wereld kraken. De kolonel stuurt Team Rox uit om de dief op te sporen en De Kraker terug in handen te krijgen. Het onderzoek brengt Xavier, Olivia en Rick naar een elitaire sportclub waar het vooral de klimmers zijn die hun nieuwsgierigheid prikkelen.

APENZAKEN
Een misdadiger heeft een wel heel slim plan bedacht. Hij traint een aapje om hem een kostbaar juweel te laten stelen. De politie staat voor een raadsel. Daarom schakelt de kolonel Team Rox in. Onze helden komen al snel te weten dat er iets gaande is in een dierenpark. Olivia en Xavier gaan aan de slag in de dierentuin om na te gaan wat er daar precies aan de hand is.

Details:

EAN5414233183020
TaalNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur75
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieRox
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • Clip 'Wij gaan vliegen' van Samson & Gert

Recent bekeken producten