Rome - Rise And Fall Of An Empire

• DVD

€ 23,99

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het is 114 voor Christus. De republiek Rome is een klein imperium dat zich angstvallig vastklampt aan de Middellandse Zee. Angst overheerst bij de Romeinen wanneer de eerste aanval van de barbaren de keizerlijke grens overschrijdt. Dit is het moment, het begin van één van de meest tumultueuze momenten in de geschiedenis van de mensheid.

ROME: RISE AND FALL OF AN EMPIRE laat het verhaal zien van één van de grootste rijken uit de geschiedenis, van haar eerste grote veldslag, van gedenkwaardige militaire wapenfeiten tot aan de uiteindelijke val
van het Romeinse rijk. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van de Romeinen zelf. We zijn erbij tijdens de gewelddadige aanvallen, door middel van dramatisch nagespeelde veldslagen. HISTORY neemt de kijker mee naar het oude Rome en laat een keizerrijk in vlammen zien, waar aan beide kanten van de veldslag wordt gestreden voor de overwinning. Straten krioelend met mensen, gevechten te paard, strijdende legers en wedstrijden tussen heldhaftige gladiatoren spelen zich af tegen een achtergrond van losbandigheid en overdaad.

Details:

EAN8713045243227
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur600
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • Modern Marvels: Barbarian Battle Tech

Recent bekeken producten