QFC Box - Gouden Kalf Collection

Regisseur(s): Mijke de Jong, Dana Nechushtan, Alex van Warmerdam

Acteur(s): • DVD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Joy: Joy (18) werd als baby te vondeling gelegd. Ze weet niets van haar afkomst en groeit op in tehuizen met het onwrikbare geloof dat er ooit een glorieuze hereniging met haar moeder zal plaatsvinden. Op zoek naar houvast en geluk gaat ze vastberaden de zoektocht naar haar biologische moeder aan.
Als haar beste vriendin Denise hoogzwanger is van haar eerste kind, wordt deze zoektocht een obsessie. Belangrijke rollen worden gespeeld door nieuw talent Samira Maas en Dragan Bakema.

- De laatste dagen van Emma Blank: Aan de rand van de duinen staat een eenvoudig landhuis. Emma Blank, de zieke vrouw des huizes, wacht op haar dood. Zij eist een liefdevolle verzorging van haar personeel: Haneveld het hoofd van de huishouding, Bella de kokkin, Gonnie de dienstmeid en Meier de knecht. Het verzorgen en bedienen van Emma Blank valt hen zwaar. Emma Blank ontpopt zich tot een ijzige dictator wier wensen steeds absurder worden. Tot de dag dat het personeel zich tegen haar keert...

- Nachtrit: ln de hoop zijn droom te verwezenlijken steekt de jonge taxichauffeur Dennis zichzelf tot zijn nek toe in de schulden. Hij raakt niet alleen verstrikt in een crimineel netwerk maar verliest ook alles wat hem lief is. Er ontvlamt in hem een allesverzengend wraakgevoel. Oorlog in de straten van Amsterdam.

Details:

EAN8719372001646
TaalNederlands
OndertitelingEngels, Nederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur260
FilmmaatschappijDFW
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9 Anamorphic, 2.35:1
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld, Grof Taalgebruik, Seks
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten