Puzzle

Regisseur(s): Natalia Smirnoff
Arturo Goetz, Felipe Villanueva, Gabriel Goity, Henny Trayles, María Onetto • DVD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Maria is in de 40, huisvrouw en leeft haar leventje in Buenos Aires. Het enige waar ze de laatste 20 jaar mee bezig is geweest, is de zorg voor haar man en haar nu inmiddels volwassen kinderen. Maar als ze een puzzel krijgt voor haar verjaardag, ontdekt ze opeens dat ze een speciale gave heeft. Ze kan ongelooflijk snel puzzels maken! Maria bloeit op en raakt compleet geobsedeerd door haar nieuwe passie, dit tot grote ergernis van haar familie.

Als ze in de winkel waar de puzzel gekocht is een advertentie ziet; ‘partner voor puzzelwedstrijd gezocht’, reageert ze stiekem. De afzender blijkt Roberto, een charmante rijke man, en vrijgezel... Met overgave en ambitie stort Maria zich met hem op het puzzelen. Maria lijkt nog maar van een ding te dromen: het nationale kampioenschap puzzelen winnen en naar Duitsland reizen voor het wereldkampioenschap! Maar blijft het bij puzzelen alleen?

Puzzle is een heerlijke komedie over onvermoede verlangens en ontdekkingen. De film werd genomineerd voor de Gouden Beer voor Beste Film van het Filmfestival van Berlijn.
In deze intieme, kleine film wordt duidelijk dat, wil je een goed en volledig beeld krijgen, alle puzzelstukjes perfect in elkaar dienen te passen; dat geldt niet alleen voor legpuzzels, maar ook voor het leven zelf. Puzzle, het zelfgeschreven speelfilmdebuut van de Argentijnse Natalia Smirnoff, werd genomineerd voor de Gouden Beer op het filmfestival in Berlijn.

Details:

EAN8717249477426
TaalSpaans
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur87
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)

Extra's

  • PAL/REGION 2 // BY:NATALIA SMIRNOFF

Recent bekeken producten