Plants Behaving Badly  Blu-Ray

• Blu-Ray

€20,99

€18,99

Je bespaart 10%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Plants Behaving Badly neemt de kijker mee naar de evolutie van het plantenrijk. Een geheime wereld vol dodelijke vallen en plantaardige verleidingen. Deze 2-delige documentaire schijnt hiermee een uniek licht op de wereld van orchideeën en vleesetende planten zoals nog nooit eerder vertoond. De serie is ingesproken door BBC presentator Sir David Attenborough.

Meer dan anderhalve eeuw geleden trokken twee groepen planten de aandacht van wetenschapper Charles Darwin. Orchideeën en vleesetende planten. Tot op de dag van vandaag blijven deze twee planten soorten wetenschappers verbazen. Beide hebben door de jaren heen hun eigen leefomgeving veroverd en unieke overlevingsstrategieën ontwikkeld. Zo worden vleesetende planten ook wel gezien als de jagers in het plantenrijk. Deze groep planten is in staat om haar prooi op meerdere manieren te vangen, verteren en doden. Dit kan door middel van een kleefval, waarbij de insecten vastplakken aan de plant en langzaam worden verteerd. Een dichtklappende val, waarbij de prooi wordt opgesloten en niet meer kan ontsnappen. Via een bekerval, waarbij de prooi terechtkomt in een bekervormig blad en hier langzaam verdrinkt. Of tot slot via een zuigval of een fuikval. Beide met de funtie om de prooi naar binnen te zuigen en hier langzaam te verteren.

Plants Behaving Badly is een prachtige documentaire die het plantenrijk laat zien op een manier zoals we dit nooit eerder hebben mogen aanschouwen.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN4006448510039
TaalDuits, Engels
OndertitelingNederlands
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur106
Verschijningsdatum
Schermformaat1080p High Definition, High Definition 1.78:1, High Definition 16:9
GeluidsformaatDTS-HD Master Audio 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten