Piet Piraat - Halloween Box

Anke Helsen, Carry Tefsen, Dirk Bosschaert, Dirk Lavrysen, Dirk van Vooren, Peter van de Velde • DVD

€18,99

€17,99

Je bespaart 5%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- De pompoenkoning: De piraten willen Halloween vieren maar er zijn geen pompoenen. Ze besluiten om op pompoeneiland nieuwe te gaan halen. Maar Steven houdt de piraten tegen. Hij vertelt hen over de legende van de pompoenkoning. Die vertelt dat al wie pompoenen steelt in een pompoen verandert. Zal dit goed aflopen? (incl. 8 extra griezelverhaaltjes)

- Piet Piraat en het Schotse spook: Berend heeft van zijn Schotse grootoom "McBrokkenpap" een kasteel geërfd. De Scheve Schuit zet koers richting Schotland en Berend voelt zich helemaal Schot, hij is vanaf nu McBrokkenpap. Wanneer ze aankomen in Schotland blijken de Piraten niet de enige aanwezigen te zijn in het kasteel... (incl. 10 extra griezelverhaaltjes)

- Piet Piraat en de mysterieuze mummie: Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Volgens een zeer oude legende zou er een mummie in de sarcofaag zitten. Piet en zijn maatjes zijn niet bang voor de legende en zullen dit klusje opknappen. Ze varen samen met de sarcofaag het avontuur tegemoet…. (incl. 10 extra griezelverhaaltjes)
- Piet Piraat en de mysterieuze mummie: Piet Piraat kirj

Tracklist

  1. 1. De Pompoenkoning
  2. 2. Piet Piraat En Het Schotse Spook
  3. 3. Piet Piraat En De Mysterieuze Mummie

Details:

EAN5414233174356
TaalNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur255
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SeriePiet Piraat
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten