Paarden Filmbox

• DVD

€11,99

€10,99

Je bespaart 8%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- The dark horse: The Dark Horse is een dramatisch verhaal over strijd en overwinning. Dana, ongeveer dertig jaar oud, is balletlerares in Seattle. Als ze hoort dat haar vader steeds erger begint te dementeren, keert ze met tegenzin terug naar haar ouderlijk huis op een eiland vlak bij Canada. Bij aankomst ontdekt ze dat het huis op het punt staat onteigend te worden. Dana ziet nog maar één manier om de boerderij en het gezin te redden: het zal het onberekenbare paard van haar moeder moeten temmen, zodat ze een gooi kan doen naar de hoofdprijs in de grootste dressuurwedstrijd van het jaar. Tegelijkertijd moet ze een einde maken aan de vete tussen haar broers, en iemand met een gebroken hart weer zin in het leven geven….

- Riding tornado: Een levensverhaal over geduld, uithoudingsvermogen en passie. Pierre is een depressieve en ontredderde jongeman en ‘Tornado’ een emotioneel gekweld paard. Het potentieel van Tornado aanvoelend, doet Pierre beslissen om naar Noenieput in de groene Kalahari af te reizen, om er de paardenfluisteraar Barrie Burger op te zoeken.

- Virgina's run: Virgina is een levendig meisje van dertien met een passie voor paarden. Drie jaar geleden is haar moeder en haar zus Caroline overleven na een ritje op een paard. Twister wordt verkocht aan de buurman en Virgina mag nooit meer paardrijden. Als enige tijd later Twister in noodweer moet bevallen is Virgina erbij om haar te helpen. Twister overleefd de bevalling niet en Virgina ontfermt zich over Stormy. Zo kan haar droom toch uitkomen – een marathonrace van 50 mijl.

Tracklist

  1. 1. The Dark Horse
  2. 2. Virginia's Run
  3. 3. Riding Tornado

Details:

EAN8711983957039
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur323
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten