Nederlandse Collectie

Sacha Polak Nanouk Leopold van Alex • DVD

€24,99

€23,99

Je bespaart 4%

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

HEMEL
Hemel volgt het leven van de jonge vrouw Hemel, die alleenopgegroeide met haar vader, de charmante veilingmeester Gijs (Hans Dagelet). Hemel kan zich een bestaan zonder Gijs niet voorstellen en neemt anderemannen niet serieus. Die zijn alleen om te versieren, waarbij haar spel soms grensoverschrijdend en gevaarlijk is. Wanneer Gijs in Sophie (Rifka Lodeizen) zijn grote liefde vindt, moet ook Hemel in beweging komen.

BOVEN IS HET STIL
Helmer, een vrijgezelle boer van middelbare leeftijd, leidt een geïsoleerd leven met zijn oude en gebrekkige vader. De dagelijkse komst van melkrijder Johan, een robuuste man van Helmer’ s leeftijd, is een lichtpuntje in zijn bestaan. Op een dag besluit Helmer het woonhuis op te gaan knappen. Hij bestelte en modern tweepersoonsbed en verhuist zijn vader naar boven. Als er dan ook nog een jonge knecht op de boerderij komt werken, lijkt Helmer’ s leven voorgoed te gaan veranderen.

BORGMAN
Camiel Borgman is de centrale figuur in deze donkere, boosaardige vertelling. Is hij een droom of een demon, een verwrongen allegorie of een maar al te realistische belichaming van onze angst? Camiel Borgman arriveert als een sinistere buitenstaander in de omheinde lanen van een moderne buitenwijk.
Zijn komst is het begin van een reeks schokkende gebeurtenissen rond de zorg vuldig opgetrokken façada van een arrogant, wel gesteld echtpaar, hun drie kinderen en het kindermeisje.

Details:

EAN5414939854187
TaalNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur281
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten