Murder In Mind - Seizoen 1

David Suchet, Gillian Kearney, John Gordon Sinclair, Keith Allen, Reece Dinsdale, Richard Ridings, Steve McFadden, Susannah Harker • DVD

€ 24,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze serie kruipt de kijker in de huid van de moordenaar. Hoe is het om te moorden? Wat drijft een persoon hiertoe? Hoe is het om met moord op je geweten verder te moeten leven? Dit zijn de vragen waar het om draait in de afleveringen van 'Murder in Mind'. Een totaal andere invalshoek dan gebruikelijk bij detectiveseries.

-Teacher: Hoofdonderwijzer Edwar Palmer is een gerespecteerd lid van de gemeenschap, maar dan maakt hij een fatale misstap.

- Flame: Brandweerman Joe wordt geconfronteerd met het overspel van zijn vrouw Sandra. In een chatroom wordt hem een definitieve oplossing aangeboden, maar wil hij zo ver wel gaan?

- Motive: Wie de moord pleegt is in deze aflevering onmiddellijk duidelijk. De babysitter wordt vermoord door Michael Davies. Maar waarom moest de oppas dood en waarom helpt zijn vrouw hem met het wissen van de sporen?

- Mercy: Margaret staat een langdurig ziekbed en onwaardige dood te wachtten. Arts William Collins assisteert zijn vrouw bij haar zelfdoding. Hij verdedigt zijn handelingen ook op televisie. DS Bannister vraagt zich af of hier sprake is van een misdaad.

- Vigilante: Drie burgerwachten hebben een artikel gelezen over een pedofiel die in hun buurt woont en besluiten hem op te zoeken om hem de schrik op het lijf te jagen, maar het loopt uit de hand.

- Neighbours: Nigel dacht na een erfenis zijn droomhuis gevonden te hebben tot hij nieuwe buren krijgt. Een uitbundig stel dat het niet nauw neemt met de rust. Nigel begint zich meer en meer te ergeren.

- Sleeper: Deborah vindt een bebloede hamer tussen haar lakens. Zou ze in haar slaap iets met die hamer hebben gedaan?

Tracklist

  1. 1. Teacher
  2. 2. Flame
  3. 3. Motive
  4. 4. Mercy
  5. 5. Vigilante
  6. 6. Neighbours
  7. 7. Sleeper

Details:

EAN5412012143432
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur420
FilmmaatschappijLime Lights
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Extra's

  • PAL/REGION 2

Recent bekeken producten