Modern Family - Seizoen 5

Christopher Lloyd, Steven Levitan • DVD

€ 23,99

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Er komt geen einde aan de pret en bekroningen voor Modern Family, de geweldige reeks die drie opeenvolgende Emmy Awards voor Outstanding Comedy Series kreeg! Nu de baby van Jay en Gloria op komst is en Haley naar de universiteit vertrekt, staat de hele familie Pritchett/Dunphy enkele grote verrassingen te wachten. Wat volgt zijn huizenverkopen, ongeplande kindernamiddagen en alles van overactieve hormonen tot karaoke in de baarmoeder. Seizoen 5 werpt een oprechte maar op-en-top hilarische blik op wat het betekent om een Modern Family te zijn.

Afleveringen:
Suddenly, Last Summer

First Days

Larry's Wife

Farm Strong

The Late Show

The Help

A Fair to Remember

ClosetCon '13

The Big Game

The Old Man & the Tree

And One to Grow On

Under Pressure

Three Dinners

iSpy

The Feud

Spring-A-Ding-Fling

Other People's Children

Las Vegas

Reviews & recensies

Wat deze sitcome zo geweldig maakt? De karakters! Die zijn innemend en vaak gewoonweg hilarisch…

Dit is pret, elke aflevering opnieuw en heel veel bekroningen voor de sitcom Modern Family. De geweldige reeks rond drie totaal verschillende gezinnen, die samen één grote familie vormen, ontving maar liefst drie Emmy Awards voor beste komedie en een Golden Globe in dezelfde categorie. En niet alleen in Amerika pakt de serie zowel recensenten als het publiek in. In Nederland zijn we inmiddels hartstikke verslingerd aan de kleurrijke personages en daarin zit ook de grote kracht van Modern Family. Iedereen heeft een eigen karakter dat je, gedurende de afleveringen steeds beter leert kennen. Het karakteristieke onderdeel van de serie is de scènekeuze: afwisselend praten de karakters in de camera, de zogeheten mockumentary-stijl. Deze reflectie op de komische gebeurtenissen zorgt voor héél veel extra humor. Ook seizoen 5 werpt een oprechte, maar op-en-top hilarische blik op wat het betekent om een Modern Family te zijn!

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8712626086192
TaalEngels
OndertitelingEngels, Frans, Nederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur580
Verschijningsdatum
Schermformaat1.78:1, 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieModern Family
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • A day with Jesse;Bloopers;Mitch & Cam's wedding;Modern Family 100th episode celebration;Modern Family Australia;Modern Family in Vegas;Verwijderde & Alternatieve scènes

Recent bekeken producten