Miss Peregrine's Home For Peculiar Children (3D)

Regisseur(s): Tim Burton
Asa Butterfield, Eva Green, Judi Dench, Rupert Everett, Samuel L. Jackson • 3D Blu-Ray

€ 29,99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 01-02-2017

Gratis verzending

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De geliefde grootvader van Jake verdwijnt plotseling van de aardbodem maar laat aanwijzingen achter over een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Door deze aanwijzingen ondekt Jake een magische plek: Mevrouw Peregrine’s weeshuis voor bijzonder kinderen. Maar als hij kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven en hun vijanden, wordt het gevaar alsmaar groter en gevaarlijker. Jake ontdekt dat zijn eigen bijzondere gave, zijn nieuwe vrienden kan redden.

In de pers

Burton transformeert het werk van een ander, ook dat van Peregrine-auteur Riggs, in iets wat niets anders kan zijn dan van hem. Burton is zelf een ‘peculiar’ met een bijzondere gave.  
NRC  

Excentrieke kinderen in een duister tehuis: net iets voor Tim Burton. Toch mist zijn nieuwe film eigenheid.  
De Volkskrant  

De lugubere hand van Tim Burton is direct herkenbaar. Burton drukt kinderachtig vaak op dezelfde humorknopjes en faalt met een idiote cgi-finale, maar de meester van het donkere sprookje weet ook weer gruwelijk goed te verrassen.  
De Telegraaf  

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children maakt een overbevolkte indruk, maar wie de films van Burton waardeert, zal zich geen seconde vervelen met deze extravagante film­fantasie.  
Algemeen Dagblad  

Wat raar is voor de gemiddelde persoon, is voor Tim Burton juist stof voor mooie verhalen. Met deze film is hij weer terug op oude kracht.  
Veronica Magazine  

Een bijzonder mooie Burton. In Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, laat Burton zien dat hij het nog steeds kan.  
De Morgen  

Tim Burton is terug! Waarmee we bedoelen: de échte, goede Tim Burton van de hoogdagen.  
Humo  

De bewerking van Ransom Riggs' fantasierijke jongvolwassenenroman past perfect in Burton's straatje. Verhaaltechnisch wat rommelig, maar de spectaculaire special effects maken veel goed.  
FILMTOTAAL  

Details:

EAN8712626088219
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal 3D Blu-Rays2
Uitvoering3D Blu-Ray
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar  

Recent bekeken producten