Midsomer Murders Serie 6

Barry Jackson, Daniel Casey, Jane Wymark, John Nettles, Laura Howard • DVD

€13,99

€12,99

Je bespaart 7%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Aflevering 1 A Talent For Life
In Malham Bridge ondervragen Barnaby en Troy de stijlvolle Isobel Hewitt die wordt beschuldigd van mishandeling. De dame blijkt zich rijker voor te doen dan ze is. Elders in het dorp keert ondernemer Leo Bantock terug. Hij vertelt de man van zijn oude geliefde Ruth dat deze vreemd gaat met dokter Goff. Dan worden de lichamen van Isobel en de dokter gevonden. Alles wijst in de richting van een passionele misdaad….
Aflevering 2 Death And Dreams
Het lijkt erop dat de depressieve Martin Wroath zelfmoord heeft gepleegd. Gezien de hoeveelheid alcohol en kalmerende middelen in zijn bloed, en de manier van zelfmoord, kan hij dit echter onmogelijk zelf uitgevoerd hebben. Hij was in behandeling in de psychiatrische instelling Mercy Park. De moderne aanpak van Dr. Jane Moore wordt in de gemeenschap echter niet op prijs gesteld.

Aflevering 3 Painted In Blood
Joyce Barnaby vindt het lijk van één van haar medecursisten. Zij blijkt iemand anders te zijn dan iedereen vermoedde. Omdat zijn vrouw getuige was, wordt Barnaby van de zaak gehaald. Hij kan het echter niet laten zich er zijdelings mee te bemoeien en ontdekt dat Ruth een NIS ( National Intelligence Squad) agente is. Ondertussen onderzoekt hij ook een serie handtasdiefstallen. De gestolen tas van Linda bevat ontlastende informatie over haar affaire met Tony….

Aflevering 4 A Tale Of Two Hamlets
Rupert Smythe-Webster, hoofd van een rijke familie, organiseert een “re-enactment”, waarbij zijn neef Larry omkomt tijdens een explosie. Frank, Larry's andere oom, ziet zijn dood als een publiciteitsstunt voor zijn horrorfilm. Barnaby en Troy vragen zich af hoe ver de familie zou gaan voor nog meer geld en macht. Het ziet er echter naar uit dat iedereen in het dorp profiteert van Larry’s dood.

Aflevering 5 Birds Of Prey
Julian Shepherd wordt dood in zijn auto gevonden in de rivier. Het lijkt zelfmoord. Barnaby spreekt echter Julian’s schoonmaakster die vertelt over zijn geldproblemen. Samen met anderen had hij geïnvesteerd in een geheime uitvinding van Charles Edmonton. Charles lijdt echter aan Alzheimer en wordt door zijn vrouw opgesloten in de kelder.

Details:

EAN5412012160002
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs5
UitvoeringDVD
Speelduur500
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld
SerieMidsomer Murders
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten