Midsomer Murders Serie 10-2

Barry Jackson, Jane Wymark, Jason Hughes (I), John Nettles • DVD eci.nl klanten

€13,99

€12,99

Je bespaart 7%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Aflevering 5 Death And Dust
Dr. Alan Delaney wordt aangereden en dood achtergelaten. Het gaat duidelijk om een moordaanslag, maar Barnaby ontdekt dat niet Delaney, maar zijn partner Dr. James Kirkwood het eigenlijke doelwit was. Het motief is niet duidelijk. Wou de dader Kirkwood beletten met de mooie Delth Mostyn te trouwen ? Of heeft de aanslag iets te maken met het geld dat verdwenen is op de rekening van de praktijk ? Barnaby en Jones meten naar het bergachtige Snowdonia in Wales om de waarheid te achterhalen.

Aflevering 6 Picture Of Innocence
Barnaby komt in de problemen na de publicatie van een compromitterende foto van hem met een zekere Marion Bell. Wanneer de man van Marion, fotograaf Lionel Bell, kort daarna wordt vermoord, wijst alles in de richting van Barnaby. Joyce Barnaby vermoedt dat één of andere misdadiger zich op haar man wil wreken, maar Barnaby geeft toe dat hij dertig jaar geleden een korte relatie had met Marion. Het politieonderzoek brengt aan het licht dat Lionel Bell kort voor zijn dood bezoek heeft gekregen van Barnaby. Daarop wordt Barnaby geschorst. Hij krijgt hulp van Jones om de echte dader te vinden.

Aflevering 7 They Seek Him Here
Nick Cheney, ooit een succesvolle regisseur, verdient nu de kost met het draaien van B-films. Hij regisseert in Midsomer Magna een budget-remake van de klassieker "The Scarlet Pimpernel". Maar de sfeer achter de camera's is minstens even gespannen als in de film zelf. De producer en de regisseur haten elkaar, de eigenaars van het landhuis zitten aan de grond en hun huwelijk staat op springen, en bovendien heeft hun dochter een pijnlijke ervaring met de producer. Barnaby en Jones gaan een kijkje nemen wanneer ze 2 misdadigers schaduwen. Tot hun grote verbazing is één van hen ingehuurd als veiligheidsagent op de set. Korte tijd later wordt Cheney dood aangetroffen. Hij is onthoofd door een guillotine, één van de rekwisieten uit de film. Met alle ruzies en spanningen tussen cast en crew, hebben de speurders een hele waslijst vol verdachten.

Aflevering 8 Death In A Chocolatebox
Ex-crimineel Ronnie Tyler viert zijn afscheid in Midsomer Holm, een opvanghuis voor ex-gedetineerden. De instelling is opgericht door Lord Holm en psychotherapeute Gina Colby. Gina's echtgenoot Jack was een vroegere collega van Barnaby, maar heeft de politie in een schandaalsfeer moeten verlaten. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met de voorwaardelijke invrijheidsstelling van gevangenen. Hij heeft ervoor gezorgd dat de vrijgekomen plaats van Ronnie wordt ingenomen door Eddie Marston. Korte tijd later wordt Jack echter vermoord. Eddie Marston is verdwenen en Barnaby heeft een nieuwe zaak ...

Details:

EAN5412012160088
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs4
UitvoeringDVD
Speelduur400
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld
SerieMidsomer Murders
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten