Midsomer Murders Seizoen 15 Deel 2

Eleanor Bron, Fiona Dolman, James Callis, Jason Hughes, Neil Dudgeon, Tamzin Malleson • DVD eci.nl klanten

€39,99

€36,99

Je bespaart 8%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

DCI John Barnaby en DS Ben Jones treden opnieuw aan om de misdaad in het vreedzame Britse graafschap Midsomer te bestrijden. Moord, chantage, hebzucht en verraad schuilen in de mooie maar dodelijke dorpjes van Midsomer. Barnaby en Jones zijn verantwoordelijk om de waarheid achter de vaak bijzondere moorden te achterhalen en de daders te arresteren. Samen lossen ze de meest bizarre moordzaken op.

Een heerlijke Britse serie, zowel duister en sinister als humoristisch, gebaseerd op de romans van Caroline Graham.

Afleveringen:

Written in the Stars
Tijdens een zonsverduistering in het gebied rondom Midsomer Stanton, wordt amateur-astronoom Jeremy Harper gedood door een klap op het hoofd met een meteoorsteen. Barnaby en Jones leiden het onderzoek. Ze ontdekken al snel dat intriges, seksuele spanningen en rivaliteit geen uitzondering zijn bij de lokale sterrenwacht. Harper vechtte ook voor het behoud van Moonstone Ridge , een site uit het Bronzentijdperk die een observatorium uit de jaren ’30 herbergt. Hij had echter enkele tegenstanders. Vinden Barnaby en Jones de oplossing van de moord, geschreven in de sterren?

The Sicilian Defence
Harriet Farmer ontwaakt eindelijk nadat ze een jaar geleden in een diepe coma terecht kwam nadat ze door een onbekende werd aangevallen, op de avond dat ze met haar vriend probeerde weg te vluchten. Sindsdien is haar vriend verdwenen. Kort nadien worden enkele leden van de plaatselijke schaakclub om het leven gebracht. De moordenaar laat papiertjes achter met daarop schaaknotities. Barnaby vermoedt dat de moordenaar indertijd ook Harriet heeft aangevallen en probeert uit te zoeken of de aanval op Harriet destijds ook kan gelinkt worden aan het schaakspel. Barnaby en Jones proberen ook te achterhalen wat er met haar vriend is gebeurd. Zit hij achter de aanval en de moorden… of is hij ook een slachtoffer ?

Schooled in Murders
Enkele uren nadat ze de ouderraad van de prestigieuze lokale school op zijn kop heeft gezet en ermee dreigde enkele waarheden aan het licht te brengen, wordt Debbie Moffett dood teruggevonden in de kaaskelders van de lokale zuivelfabriek waar ze werkte. Tijdens het moordonderzoek blijkt dat de schoolraad er nogal strikte gedragsregels op nahoudt voor de ouders van beursleerlingen. Wanneer er nog meer doden vallen , komen er echter ook geheime controversiële plannen om de zuivelfabriek te moderniseren aan het licht. In welke richting moeten Barnaby en Jones het zoeken …..
Als lang verborgen geheimen en oude kwesties tussen enkele oud-leerlingen van de school uiteindelijk worden onthuld, vinden Barnaby en Jones de dader.

Jason Hughes vertolkt voor de laatste keer de rol van DS Jones.

Details:

EAN5412012167919
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur315
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld
SerieMidsomer Murders
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2

Recent bekeken producten