Mees Kees Op Kamp

Regisseur(s): Barbara Bredero
Brent Thomassen, Cas Jansen, Hannah Hoekstra, Raymonde de Kuyper, Sanne Wallis de Vries, Willem Voogd • DVD eci.nl klanten

€ 8,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Mees Kees op Kamp is de opvolger van de succesvolste familiefilm van vorig jaar: Mees Kees. In Mees Kees op Kamp, gebaseerd op het succesvolle boek van Mirjam Oldenhave, volgen we Mees Kees, Tobias en Sep tijdens het kamp met de hele klas. Wanneer de strenge directrice Dreus onverwachts het kamp moet verlaten, krijgt Mees Kees de taak om alles in goede banen te leiden. Maar of dat helemaal goed gaat…. We zien onder anderen Sanne Wallis de Vries terug in de grappige rol van directrice Dreus en Willem Voogd als Mees Kees.

Reviews & recensies

Ga met Mees Kees mee op kamp!

Vorig jaar maakten we kennis met Mees Kees op het witte doek. De leukste meester van Nederland zag eerder het levenslicht in de grappige boeken van Mirjam Oldenhave. De gelijknamige film uit 2013 was de meest succesvolle familiefilm van het jaar. In het vervolg gaan Mees Kees, directrice Dreus, Tobias en Sep met de hele klas op kamp, wat hilarische avonturen tot gevolg heeft. Net als in de eerste film staat Mees Kees op Kamp ook weer garant voor anderhalf uur kijkplezier voor jong en oud. De interactie in de Mees Kees-films is vrolijk, fris en speels en laat zien dat leren ook heel leuk kan zijn. Iedereen zal genieten van de wonderlijke avonturen van meester Kees en de grappige vertolkingen van directrice Dreus door Sanne Wallis de Vries en Mees Kees door Willem Voogd.

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8713045240677
TaalNederlands
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur78
FilmmaatschappijE1 Entertainment
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieMees Kees
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • W/ HANNAH HOEKSTRA, CAS JANSEN

Recent bekeken producten