Manon

Marcelo Alvarez Renee Fleming • DVD

€ 43,99

1 - 2 Weken

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Arthaus presenteert een prachtige Manon van de Opera Paris op DVD. Met de Amerikaanse ster sopraan Renée Fleming in de titelrol en de Argentijnse tenor Marcelo Álvarez als tegenspeler en de Spaanse Jesús López-Cobos. Dit meesterwerk van de Franse lyrische opera is een feest voor oog en oor.

De muzikale prestaties van de uitvoerenden zijn van een hoog niveau. Renée Fleming’s Manon is vrouwelijk en verleidelijk. Haar stem is perfect ontwikkeld voor deze veeleisende rol. De wisselingen van register, gevoel en expressie zijn veelvuldiger dan in bijna elke andere opera rol. De combinatie van vocale schoonheid en veelzijdigheid in muzikale vormgeving maakte haar Manon tot een enorm succes. In een interview verklaarde ze:”Manon is mijn favoriete rol, het is zo elegant en delicaat. Het heeft zowel dramatische- als lyrische elementen”.

Renée Fleming wordt bijgestaan door een briljante Marcelo Álvarez, die gezien wordt als een van de beste tenoren in het internationale circuit(Opera News), in de rol van Chevalier des Grieux. Samen verzorgen ze een dramatische laatste scène waarbij Manon in de armen van haar geliefde sterft.

Details:

EAN0807280700398
TaalFrans
OndertitelingChinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans
UitvoeringDVD
Speelduur164
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio0   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • NTSC/ALL EGIONS//OPERA NAT.DE PARIS/JESUS LOPEZ-COBOS

Recent bekeken producten