Levenslied Seizoen 2

Anna Drijver, Caro Lenssen, Cees Geel, Guy Clemens, Hans Dagelet, Nadja Hüpscher, Sabri Saad El Hamus, Tijn Docter • DVD

€29,99

€28,99

Je bespaart 3%

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Levenslied volgt de levens van leden van een zangkoor in Haarlem. Elke week komen ze bij elkaar en zingen alle sores van zich af.... Het zijn allemaal gewone mensen: een jonge bijstandsmoeder, een manager bij een bank, een ICT-medewerker, een werkeloze leraar of een secretaresse. Maar in het koor zijn ze alt, sopraan of bas en hoeven ze een avondje niet te worstelen met hun relaties, carrière, obsessies, verdriet of verlangens.

In het tweede seizoen van Levenslied zien we hoe Betty (Anna Drijver) zich ontfermt over haar zoontje Bobby, hoe Thomas (Cees Geel) Elske (Caro Lenssen) probeert te veroveren en hoe Lucas (Hans Dagelet) een band met zijn zoon probeert te krijgen. Het wordt pijnlijk duidelijk wat voor een rol de moeder van Jeroen (Tijn Docter) speelt in zijn leven en probeert Boutros (Sabri Saad el Hamus) een nieuwe baan te vinden. In de eerste aflevering zien we ook een bijzondere gastrol voor zangeres Edsilia Rombley, die samen met het koor de studio ingaat voor hun versie van Ain't No Mountain High Enough. En tenslotte: overleeft het koor het plan van de gemeente om te bezuinigen op de subsidie?

Details:

EAN5414939452987
TaalNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur514
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 9 jaar
KijkwijzerAngst, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten