Les Héroïnes De Mal

Regisseur(s): Walerian Borowczyk
François Guétary, Gaëlle Legrand, Jean-Claude Dreyfus, Marina Pierro, Pascale Christophe • DVD

€ 5,99

4 - 6 Weken

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Net als in het succesvolle Immoral Tales (1975) stelt regisseur Walerian Borowczyk in Les Héroïnes du Mal (a.k.a. Immoral Women), misleiding en geldelijk gewin centraal. Deze magnifieke film - gemaakt volgens het concept van de erotische anthologie - bevat ingenieuze woordspelingen, bijzondere vormen van erotiek en verwijzingen naar de mythologie.

De altijd even verrukkelijke Marina Pierro schittert in het eerste deel als Margherita, een jonge vrouw wier hartstochtelijke relatie met haar vriend Tomaso wordt gehinderd door een gebrek aan geld. Ze grijpt de gelegenheid aan om muze en model te worden van de knappe jonge Renaissance-schilder Raffaello en verleidt zowel hem als zijn gewetenloze beschermheer, Bini (Jean-Claude Dreyfus, bekend als de idiote slager uit Delicatessen).

De tweede en controversiële episode gaat over Marceline, een frivole jonge meid die een sexuele fascinatie heeft voor haar grote lieve konijn. Haar ouders zijn minder blij met haar onnatuurlijke lusten en nemen een besluit met onvoorziene perverse gevolgen.

In het laatste deel wordt Marie, de vrouw van een kunsthandelaar, ontvoerd en vastgehouden. Haar echtgenoot investeert het losgeld liever in dure schilderijen. Marie’s doberman Caesar kent gelukkig geen twijfel en grijpt in...

Details:

EAN8717903480366
TaalEngels, Frans
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur115
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerGeweld, Seks
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.
Regio0   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • =CULT-EROTIC, 1979=/NTSC/ALL REGIONS

Recent bekeken producten