Lego DC Comics Collection

• DVD

€ 39,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

LEGO Batman- DC Super Heroes Unite: Een feestje voor Bruce Wayne;de Man van het Jaar van Gotham City;ontaardt al snel in chaos wanneer de Joker binnenvalt met een groep schurken;waaronder de Riddler;Catwoman en Two-Face. The Dark Knight komt in actie om de ongewenste gasten te grijpen;maar van één gast is het niet zo duidelijk dat hij een misdadiger is;Lex Luthor. Hij heeft een geheim wapen dat het machtsevenwicht in Gotham voor altijd zou kunnen veranderen: De Deconstructor! Een volhardende Batman en Robin kunnen het lastige team van Lex Luthor en de Joker niet aan;maar daar komen de Super Friends op de proppen!

LEGO DC - Justice League vs Bizarro League: Supermans gestoorde kloon Bizarro laat overal waar hij komt een spoor van vernieling achter;dus wordt hij door Superman teruggestuurd naar zijn eigen planeet… Bizarro World! Wanneer Darkseid Bizarro’s planeet dreigt te vernietigen;creëert Bizarro meer 'helden' zoals hijzelf. En zo is de Bizarro League geboren! Kunnen de twee bondgenootschappen de handen ineen slaan om Darkseid te stoppen en het sterrenstelsel te redden?

LEGO DC - Attack of the Legion of Doom!: De criminelen nemen de benen wanneer Metropolis wordt schoongeveegd door de Justice League en dat is wel het laatste wat sluwe slimmerik Lex Luthor wil. Samen met Black Manta;Sinestro en een roekeloze bende richt Lex de Legion of Doom op. Staat Lex op het punt te overwinnen? Bereid je voor op rondvliegende stenen in deze splinternieuwe speelfilm van LEGO en DC Comics.

LEGO DC - Cosmic Clash: Brainiac staat op het punt om de aarde over te nemen! Hij flitst Superman;Wonder Woman en Green Lantern naar een andere tijd. Het is nu aan Batman en The Flash om de Justice League weer bij elkaar te krijgen. Ondertussen strijden Cyborg en Supergirl op aarde tegen de drones van Brainiac. Het gebeurt allemaal in deze gloednieuwe en originele film van LEGO en DC Comics.

LEGO DC - Gotham City Breakout: Wat gebeurt er als Batman op vakantie gaat? Totale chaos natuurlijk! The Joker misleidt Superman en krijgt hem zover dat hij de kwaadaardigste vijanden van Gotham City vrijlaat uit Arkham Asylum. Nu is het aan Robin;Cyborg en Wonder Woman om de stad te redden! Ondertussen brengen Batman;Batgirl en Nightwing een duivels plan van Deathstroke en de sinistere Bane aan het licht.
Boxsets met korting

Details:

EAN5051888225400
TaalDuits, Engels, Frans, Spaans
OndertitelingFrans, Nederlands, Spaans
Aantal DVDs5
UitvoeringDVD
Speelduur339
FilmmaatschappijWarner Home Video
Verschijningsdatum
Schermformaat1.78:1, 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
SerieLego DC
Karakter(s)Superman, Batman, Catwoman, Joker
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Extra's

  • Diverse extra's per film;Inclusief een LEGO playset

Recent bekeken producten