Le Noze Di Figaro

• DVD

€ 35,99

1 - 2 Weken

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze bejubelde productie door voormalig acteur en theaterregisseur Jean-Pierre Vincent is doordrongen van kennis en begrip van Beaumarchais en da Ponte en is volledig trouw aan de geest van Mozart’s waanzinnig populaire, levendige liefdesintrige. Spelend in de 18e eeuw, doen de subtiele decors van kunstenaar en ontwerper Jen-Paul Chambas de tijd van de Verlichting herleven. Prachtig uitgelicht door Alain Poisson en aangevuld met Patrice Cauchetier’s geraffineerde kostuums.

De jonge Italiaanse dirigent Paolo Olmi leidt een orkest in topvorm. Giovanni Furlanetto’s Figaro is muzikaal prachtig en goed geacteerd, waarbij alle vrolijkheid, gratie en optimisme van de rol tot hun recht komen. Elzbieta Szmytka is een levendige, naturel en innemende Susanne en Ludovic Tezier – met overtuigend zang- en acteerwerk – is een Graaf Almaviva die zowel een grote edelman als een grote baby is, niet in staat zijn verlangens te beheersen. Francesca Provvisionato is een delicate en ontroerende Cherubino en Janice Watson’s Gravin Almaviva een toonbeeld van rechtschapenheid.

Cast:
Koor en orkest van de Opéra National de Lyon o.l.v. Paolo Olmi
Bezetting: Janice Watson, Elzbieta Szmytka, Francesca Provvisionato, Tiziana Tramonti, Rebecca Hoffmann, Ludovic Tezier, Giovanni Furlanetto, Marcello Lippi, Sergio Bertocchi, Jorge Anton, Gé

Details:

EAN4006680104102
OndertitelingDuits, Engels, Frans, Spaans
UitvoeringDVD
Speelduur190
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • PAL/REGION 2+5/OPERA NATIONAL LYON/PAOLO OLMI

Recent bekeken producten