De Laatste Dagen Van Adolf Hitler

• DVD

€14,99

€13,99

Je bespaart 7%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In januari 1945 trekt Hitler zich terug in zijn bunker waar zijn verdere leven zal plaatsvinden. Hij eet, slaapt en werkt daar en zal er zelfs nog trouwen. Uiteindelijk plegen hij en zijn kersverse vrouw gezamenlijk zelfmoord in de bunker. Een zelfmoord die niet zou hebben plaatsgevonden indien één van de meer dan 40 pogingen om hem te vermoorden succesvol zou zijn geweest. De beroemdste moordaanslag op Hitler was de bomaanslag in 1944, voorbereid door oa Kolonel Claus Von Stauffenberg. De operatie faalt, Hitler overleeft de aanslag op wonderbaarlijke wijze. Succes had het verloop van de oorlog enorm beïnvloed en zeer veel onnodig bloedvergieten kunnen voorkomen.

Discovery Channel laat je aan de hand van computeranimatie en nooit eerder vertoonde gerestaureerde beelden zien hoe de laatste jaren van Hitler eruit zagen. Vanaf de aanslag van Von Stauffenberg tot zijn
leven diep onder de grond. Van de eens zo almachtige Duitse heerser tot een in een hoek gedreven oude psychotische man die tot op het laatste moment Duitsland in zijn dodelijke wurggreep hield.

Tracklist

  1. 1. Inside Hitler's Bunker
  2. 2. Killing Hitler

Details:

EAN8717496858948
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur95
FilmmaatschappijTDM
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Extra's

  • .. HITLER // PAL/REGION 2

Recent bekeken producten