Kleine Zeemeermin (Afl 5-8)

• DVD

€ 5,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De schrijver Hans Christian Andersen heeft vele sprookjes geschreven die tot de beroemdste ter wereld behoren. Tot op de dag van vandaag zijn zijn verhalen onverminderd populair. Als eerbetoon aan deze grootmeester is een prachtige opnieuw getekende serie gemaakt; Hans Christian Andersen – The Fairytaler.

- De Kleine Zeemeermin: Een jonge en mooie zeemeerminnenprinses leidt een fijn en beschermd leven onder water. Op haar zestiende verjaardag mag ze eindelijk kennismaken met de wereld boven zee. Aan het zeeoppervlak ziet ze een groot schip, waarop een knappe jonge prins ook zijn zestiend verjaardag viert.Tijdens een storm redt de zeemeermin de jonge prins en brengt hem aan wal. De kleine zeemeermin besluit dan dat ze alles wil doen om met haar prins samen te zijn.

- Wat Vader Doet Is Altijd Goed: Thomas en Dora zijn al heel lang getrouwd. Ze houden zo veel van elkaar dat ze elkaar alles vergeven. Als Thomas naar de markt gaat om hun paard voor een goede prijs te verkopen en hij thuiskomt met niets meer dan een zak met rotte appels, zou er dus niets aan de hand moeten zijn.

- Het Is Heus Waar: In de kippenren verliest een kip een veer. Ze maakt een grapje en zegt dat ze er beter uit gaat zien naarmate ze meer veren verliest. Dit verhaal gaat een eigen leiden. Wanneer deze roddel terugkomt op de boerderij waar de kip woont, herkent zij het verhaal zelf niet meer.

- Klaas Vaak: Een jongen die op kostschool zit, mist zijn moeder heel erg. Dan ontmoet hij Klaas Vaak met de gesloten ogen. Met zijn paraplu en enkele stukjes magische stof creëert Klaas Vaak een wereld vol geweldige dromen, avonturen en reizen!

Details:

EAN8717662552762
TaalEngels, Nederlands
UitvoeringDVD
Speelduur78
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten