Kijken In De Ziel Collectie

• DVD

€29,99

€28,99

Je bespaart 3%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zes DVD-boxen met 12 DVD's en meer dan 20 uur kijkplezier. Winnaar van Zilveren Nipkowschijf voor beste TV-programma van Nederland. Jean-Pierre Geelen in de Volkskrant over Kijken in de Ziel: ‘Nu weet ik het zeker, dit behoort tot het mooiste en beste dat ik dit jaar op televisie voorbij zag komen. Meesterlijk.’.

PSYCHIATERS
In de serie portretteert televisiedocumentairemaker en gerenommeerd interviewer Coen Verbraak de toppsychiaters René Kahn, Rudi van den Hoofdakker (Rutger Kopland), Louis Tas, Christa Widlund (Anna Enquist), Jules Tielens, Liesbeth Vleugel, Witte Hoogendijk, Jan Swinkels, Nelleke Nicolai, Frank van Ree, Bram Bakker en Roos van der Mast. Het levert fascinerende en opvallend openhartige gesprekken op. Het gaat niet alleen over hun vak, maar nadrukkelijk ook over henzelf.
Psychiaters zijn de speleologen van de menselijke geest. Ze kennen de weg in de krochten van de ziel, in het gangenstelsel van onze diepste verlangens, angsten en emoties. Dat denken we tenminste. Maar is het waar? Wat zijn emoties eigenlijk? Hoe ontstaat een depressie? En wat nu als ze zelf door het bestaan op de proef gesteld worden? Vinden ze door hun ervaring dan vanzelf de uitgang, of dooft hun toorts en tasten ze net als ieder ander machteloos in het duister?

Disc 1: In therapie – Emoties - Kinderjaren
Disc 2: Pillen of praten? – Depressie - De psychiater

TOPTRAINERS
Na de serie over psychiaters is de winnaar van de Zilveren Nipkowschijf terug. Nu met een serie over toptrainers. Grote voetbalcoaches als Guus Hiddink, Leo Beenhakker, Co Adriaanse, Foppe de Haan, Willem van Hanegem, Louis van Gaal en Bert van Marwijk vertellen openhartig over de finesses van hun vak. Hoe kun je spelers beter maken en wat zijn de grenzen aan de macht van een trainer? Zijn trainers tegelijk opvoeders, of zien ze spelers vooral als materiaal? Heb je als trainer een voorsprong als je eerst topspeler bent geweest, of maakt dat geen verschil? En waarom kunnen Nederlanders eigenlijk zo slecht strafschoppen nemen? Kijken in de ziel - Toptrainers. Met Co Adriaanse, Leo Beenhakker, Louis van Gaal, Foppe de Haan, Willem van Hanegem, Guus Hiddink en Bert van Marwijk.

Afleveringen:
1. De coach
2. De spelers
3. De prijs

STRAFPLEITERS
Nederland telt zo’n vijfhonderd strafrechtadvocaten. Zij staan mensen bij die van een misdrijf worden verdacht. Zijn het letterlijk advocaten van kwaaie zaken, gewetenloze graaiers in maatpakken? Of vormen ze juist het broodnodige tegenwicht op de weegschaal van Vrouwe Justitia? Hoe ver gaan ze in het contact met hun cliënten? Hoe diffuus zijn de rafelranden van het recht? En kun je eigenlijk een spin verdedigen zonder in zijn web verstrikt te raken? Topadvocaten Gerard Spong, Willem Anker, Bram Moszkowicz, Bénédicte Ficq, Inez Weski, Stijn Franken, Geert Jan Knoops, Theo Hiddema, Cees Korvinus, Lucy Oldenburg en Peter Plasman praten in Kijken in de Ziel met Coen Verbraak over hun vak en over zichzelf.

DISC 1:
1. Op zitting
2. De verdachte
3. De rechter

DISC 2:
4. Schuld en boete
5. Weten en geweten
6. De advocaat

POLITICI
Ons dagelijks leven wordt voor een groot deel bepaald door politiek Den Haag. De wetten die bepalen hoe hard we mogen rijden, hoeveel belasting we betalen en hoe de gezondheidszorg geregeld is, worden vastgelegd op die ene vierkante kilometer rondom het Binnenhof. Wie zijn die mensen die Nederland regeren? Wat moet je kunnen om politicus te zijn? Zitten die volksvertegenwoordigers er nou voor ons of vooral voor zichzelf? In hoeverre beïnvloedt of beïnvloedde hun werk hun privé-leven? En is “democratie” altijd hetzelfde als “meeste stemmen gelden”? In navolging van de eerdere interviewreeksen met psychiaters, toptrainers en strafpleiters gaat Coen Verbraak in gesprek met

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN8717306273299
TaalNederlands
Aantal DVDs12
UitvoeringDVD
Speelduur1209
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatStereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 35 mm.
Gewicht300 gr.  

Recent bekeken producten