Krzysztof Kieslowski Box

Regisseur(s): Krzysztof Kieslowski

Acteur(s): • DVD

€29,99

€28,99

Je bespaart 3%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- La Cicatrice (1976):
Bednarz is hoofdopzichter bij de constructie van een chemisch bedrijf. Hij wil in de nabijheid van de site een dorp stichten, waar mensen conflictloos en gelukkig kunnen samen leven. Maar, de bevolking werkt tegen en niets gebeurt zoals hij had gedroomd. Zwaar ontgoocheld besluit hij ontslag te nemen. Is het mogelijk om een sociale rol te spelen zonder zichzelf te verloochenen, zonder compromissen te sluiten en zonder onder druk te worden gezet door derden?

- Sans Fin (1988):
Een jonge advocaat verongelukt. Zijn geest observeert de wereld. Een arbeider, die ervan verdacht wordt een staking te hebben georganiseerd zal, dankzij de weduwe van de advocaat, door een gereputeerd advocaat verdedigd worden. De vennoot van haar man wil immers niet bij deze zaak betrokken worden uit vrees voor zijn carrière. De weduwe van de advocaat beseft nu pas hoeveel ze van haar man houdt en besluit een hypnotiseur te raadplegen. Onder hypnose komt ze in contact met haar overleden man en besluit ze om uit het leven te stappen.

- L'amateur (1979):
Filip is bediende in een kleine Poolse onderneming. Zijn vrouw is zwanger. Hij besluit een 8mm camera te kopen om de geboorte van zijn kind te kunnen filmen. Zijn baas, geïntegreerd door de aankoop van de camera, bestelt een videoreportage voor het 25-jarig bestaan van de firma. De film wordt naar een festival voor amateurfilms gestuurd. Hierdoor aangemoedigd, besluit Filip om nog meer films te gaan draaien. Hij wordt echter geconfronteerd met het onbegrip van zijn vrouw, die zijn gedrag niet meer aanvaardt. Daarbovenop wordt hij door zijn baas zwaar onder druk gezet.

Tracklist

DVD 1
  1. 1. La Cicatrice
DVD 1
  1. 1. Sans Fin
DVD 1
  1. 1. L'Amateu

Details:

EAN5412012155459
TaalPools
OndertitelingFrans, Nederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur325
FilmmaatschappijLime Lights
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9, 4:3
GeluidsformaatMono
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerGeweld
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/REGION 2/FT:LA CICATRICE/L'AMATEUR/SANS FIN

Recent bekeken producten