Kessler - Seizoen 1

Regisseur(s): Michael E. Briant
Alan Dobie, Alison Glennie, Clifford Rose, Nitza Shaul, Ralph Michael • DVD eci.nl klanten

€29,99

€28,99

Je bespaart 3%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

SS officier Kessler uit de populaire BBC dramareeks Secret Army, wordt uiteindelijk ingehaald door zijn verleden.
Secret Army volgde de activiteiten van Lifeline, een reddingsorganisatie die tijdens de Tweede Wereldoorlog geallieerde piloten terug hielp vanuit bezet België naar Groot-Brittanie. De meest gevreesde vijand van Lifeline was Ludwig Kessler, de fanatieke leider van de Gestapo. Secret Army eindigde met de ontsnapping van Kessler die zo zijn terechtstelling voor gepleegde oorlogsmisdaden kon ontlopen.

Deze reeks neemt 36 jaar later het verhaal van Kessler weer op. Een Belgische TV journalist, Van Eyck, interviewt de rijke Duitse industrieel Manfred Dorf, en confronteert hem voor de camera met zijn ware identiteit, Ludwig Kessler. Dorf ontkent, maar leeft op een tijdsbom. Vroeg of laat zal iemand hem ontmaskeren.

Om zijn theorie kracht bij te zetten, nodigt Van Eyck leden van Lifeline - Albert, Monique en Natalie – uit in de studio. Ook anderen zijn erg geïnteresseerd in Kessler, waaronder Bauer, lid van de Duitse Intelligentie Dienst, toegewijd aan het opsporen van voormalige Nazi’s die nog actief zijn binnen de Duitse Bondsrepubliek en Mical Rak, een aantrekkelijke Israëlische op zoek naar wraak omdat Kessler haar ouders naar Dachau stuurde.

Maar Kessler is een geduchte tegenstander. Hij heeft hooggeplaatste vrienden en heeft niets van zijn wreedheid en psychotische ijver verloren. Hij is een leidende figuur in het moderne Nazi legioen en hoopt, met de hulp van “Kameraden” in Zuid-Amerika en over heel de wereld, het Vierde Duitse Rijk te vestigen. Hij is niet van plan zijn droom zonder enige strijd op te geven.

Details:

EAN5412012152656
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur300
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten