Jurassic Park Trilogy

Regisseur(s): Steven Spielberg, Joe Johnston
Jeff Goldblum, Julianne Moore, Laura Dern, Pete Postlethwaite, Richard Attenborough, Sam Neill, Téa Leoni, Vince Vaughn, William H. Macy • DVD

€20,99

€18,99

Je bespaart 10%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Jurassic Park: Op een afgelegen eiland creëert een steenrijke projectontwikkelaar in het geheim levende dinosaurussen uit prehistorisch D.N.A.. Deze dieren worden uitgezet in het Themapark aldaar. Voordat hij het park opent nodigt hij twee topexperts op het gebied van paleontologie, een vooraanstaand wiskundige en zijn twee kleinkinderen uit om een indruk van het park te krijgen. Hun bezoek verloopt rustig totdat de prehistorische rovers uitbreken en op de menselijke bewoners van het eiland beginnen te jagen.

- The Lost World: Jurassic Park: Vier jaren zijn verstreken sinds de ramp in Jurassic Park. Nu pas onthult John Hammond dat er nog een eiland was (Site B) waar dinosaurussen werden voortgeplant alvorens ze naar Jurassic Park werden overgebracht. Sinds vier jaar zijn deze dieren aan hun lot overgelaten. Hammond stelt een team samen om Site B in kaart te brengen voordat het door derden geëxploiteerd zal worden. Als het team het eiland bereikt, ontdekken ze dat een andere groep mensen al aanwezig is en andere plannen met de dieren heeft dan biologisch onderzoek.

- Jurassic Park 3: Het avontuur barst los wanneer de beroemde paleontoloog Dr. Alan Grant instemt om een rijke avonturier en zijn vrouw te begeleiden op een rondvlucht boven Isla Soma. Dit eiland is de voormalige broedplaats voor prehistorische wezens van het bedrijf InGen. Het team komt echter vast te zitten op het levensgevaarlijke eiland voor dinosaurussen. Dr. Grant ontdekt al snel dat hij onder valse voorwendsels is meegevoerd naar Isla Soma. Ook blijken de dinosaurussen intelligenter, sneller en agressiever te zijn dan hij ooit had durven denken. Jurassic Park III; een bloedstollende, adembenemende thriller!

Details:

EAN5053083042301
TaalEngels, Frans
OndertitelingEngels, Frans, Nederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur345
Verschijningsdatum
Schermformaat1.85:1
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten