Horror Triple Collection 1

Antonia Beamish, Bobbie Jo Westphal, David Boreanaz, Edward Furlong, Jeff Lee, Kevin Howarth, Mark Stevenson, Michael Hawkins-Burgos, Tara Reid • DVD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Crow - Wicked prayer: Luc Crash, de leider van een gewelddadige motorbende, vermoordt de jonge Jimmy Cuervo en diens vriendin Lily, in de hoop in een onsterfelijke demoon te zullen veranderen. Helaas mislukt zijn plan, en het is Cuervo die uit de dood opstaat en in de gedaante van een kraai wraak wil nemen op de moordenaar van zijn vriendin.

- Heebie jeebies: Cassandra droomde ooit over de dood van haar moeder die werkelijkheid werd. Nu, een aantal jaar later, keren deze boze dromen terug, waarin sommige van haar schoolvrienden de hoofdrol spelen. In een wanhopige poging om hen te beschermen, nodigt zij hen allen uit tijdens en weekendje in de bossen. Echter, “de dood” houdt zich niet altijd aan het plan, zoals Cassandra spoedig te weten komt. Haar vrienden beginnen op afschuwelijke en pijnlijke manier te sterven, maar niet zoals zij het heeft gedroomd. Haar dromen bevatten blijkbaar onverwachte wendingen en misschien is alles wat ze ziet, een afschuwelijke nachtmerrie waar zij niet aan kan ontsnappen.

- The last horror movie: Deze prent lijkt op een horrorfilm: Tenminste, tot alles abrupt onderbroken wordt. Dan maken we immers kennis met Max (Kevin Howarth), die over onze huurfilm heen heeft opgenomen en ons met veel plezier laat zien hoe hij mensen vermoordt.
Deze prent is geen horrorfilm: Max toont ons niet alleen zijn leven als huwelijksfotograaf, maar vooral de moorden die hij pleegt op mensen die volgens hem niet eens echt ‘leven’, gefilmd door een dakloze man (Mark Stevenson) die hem volgt met een camera.
Deze prent toont ons horror: The Last Horror Movie leert ons niet enkel iets over de psychologie van een ijskoude seriemoordenaar, maar over zijn gruwelijke daden zelf.
Deze prent is horror: Realistisch. Inzichtvol. Onthutsend. Huiveringwekkend.The Last Horror Movie is een fictieve documentaire die niet te missen is.

Tracklist

  1. 1. Crow - Wicked Prayer
  2. 2. Heebie Jeebies
  3. 3. The Last Last Horror Movie

Details:

EAN8718546520723
TaalEngels
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs3
UitvoeringDVD
Speelduur274
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld, Grof Taalgebruik
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten