Hoog Bezoek: Ons Koningshuis In Zuid-Holland

• DVD

€ 27,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De 3 DVD-box Hoog bezoek - Zuid-Holland bevat beelden van bezoeken die de koninklijke familie heeft afgelegd aan de provincie Zuid-Holland. De DVD-box is onderverdeeld in de hoofdstukken Regeringsperiode koningin Wilhelmina, Regeringsperiode koningin Juliana en Regeringsperiode koningin Beatrix. Ook wordt speciale aandacht besteed aan onder andere openingen, jubileumvieringen en Koninginnedagen. De nooit eerder vertoonde amateuropname van een koninklijk bezoek aan Zuid-Holland vormt een unieke toevoeging.

Op deze DVD vindt u onder andere de openingen van het Dijkzigt ziekenhuis in Rotterdam en het poliopaviljoen in Scheveningen door prinses Beatrix. U ziet ook oude beelden van koningin-moeder Emma en prins Hendrik tijdens een bezoek aan het Roode Kruis Ziekenhuis in Den Haag en van prinses Juliana als reüniste bij het vrouwelijk studentencorps in Leiden, waar zij met haar vriendinnen gearmd door de stad loopt. Daarnaast zijn ook beelden opgenomen van kroonprins Willem-Alexander die, met zijn been in het gips, een les volgt op het Johan de Wittcollege in Den Haag en prinses Máxima die een bezoek brengt aan basisschool De Zonnewijzer in Leidschendam. Deze DVD-box bevat ook provinciebezoeken aan Zuid-Holland van koningin Beatrix tijdens haar 25-jarig regeringsjubileum in 2005 en van kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima tijdens hun kennismakingstoer in 2001.

Bijzonder is de amateuropname gemaakt door de Leidse Video en Smalfilm Liga tijdens de koninginnedagviering in Leiden op 29 april 2000.

Details:

EAN8717973750819
TaalNederlands
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur270
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Extra's

  • .. ZUID HOLLAND-HOOG BEZOEK

Recent bekeken producten