Hoog Bezoek: Ons Koningshuis In Noord-Holland

• DVD

€ 27,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De 3DVD-box Hoog bezoek - Noord-Holland bevat beelden van bezoeken die de koninklijke familie heeft afgelegd aan de provincie Noord-Holland. De DVD-box is onderverdeeld in de hoofdstukken Regeringsperiode koningin Wilhelmina, Regeringsperiode koningin Juliana en Regeringsperiode koningin Beatrix. Ook wordt speciale aandacht besteed aan onder andere openingen, jubileumvieringen en Koninginnedagen. De nooit eerder vertoonde amateuropnames van koninklijke bezoeken aan Noord-Holland vormen een unieke toevoeging.

U ziet onder andere de opening van het Blindeninstituut in Bussum door koningin Wilhelmina en de opening van het sanatorium Juliana-Oord te Laren door prinses Juliana. Verder bevat deze DVD-box een zanghulde die 5.000 kinderen brachten aan prinses Juliana bij het Paleis op de Dam. Ook zijn er beelden van koningin Beatrix tijdens de boomplantdag in Beverwijk waar zij in het kader van haar zilveren huwelijk met prins Claus een zilverlinde plantte. U ziet ook beelden van de provinciebezoeken aan Noord-Holland van koningin Beatrix tijdens haar 25-jarig regeringsjubileum in 2005 en van kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima tijdens hun kennismakingstoer in 2001.

Bijzonder zijn de diverse amateuropnames die zijn opgenomen op deze DVD-box. Zoals het bezoek van koningin Juliana tijdens het 600-jarig jubileum van de gemeente Hoorn en de opening van de Liliade in Akersloot door prinses Beatrix en prins Claus in 1970. Maar ook de oversteek van koningin Beatrix in Holysloot in 1992 en het bezoek van koningin Beatrix aan Haarlem in 1994.

Details:

EAN8717973750802
TaalNederlands
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur210
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Extra's

  • .. NOORD HOLLAND-HOOG BEZOEK

Recent bekeken producten