Hogfather

Regisseur(s): Vadim JeanActeur(s):David Jason, David Warner, Marc Warren, Michelle Dockery DVD


Hij komt maar één keer per jaar en brengt dan vreugde in het leven van kinderen, want hij vervult al hun droomwensen. Hij staat bekend als de Hogfather. Maar dit jaar loopt niet alleen het Hogswatchfeest gevaar, maar ook een noodzakelijke menselijke zwakheid: geloof.

Suzan, de halfmenselijke kleindochter van de Dood, is de gouvernante van de kinderen van het gezin Gaiter en kijkt reikhalzend uit naar Hogswatchavond, als de Hogfather de kinderen van de Schijfwereld cadeautjes komt brengen. Maar dan komt het vreselijke nieuws dat de Hogfather ontvoerd is door de Accountants, de bewakers van de logica, die fel gekant zijn tegen het propageren van mythen. Ze zullen er alles aan doen om de mensen weer het pad van de logica te laten bewandelen, zelfs als ze daarvoor iemand moeten ontvoeren in wie ze niet geloven. Met hulp van de Dood start Suzan een fantastische reddingsoperatie. En veel tijd heeft ze niet, want als het geloof in de Hogfather verdwijnt, komt de zon niet meer op....

De Hogfather is een creatie van de bestsellerschrijver Terry Pratchett, die op een verrukkelijke wijze een geheel eigen draai geeft aan heidense mythen, druïdenverering, midwinterfeesten, boemannen en de kerstgedachte.

€ 7,99
Mogelijk langere levertijd
Reserveer
Zet op verlanglijstje


Onze klanten kochten ook

High Chaparral Box 3 (Jaar 3)

Prijs €39,99 Ledenprijs €36,99

High Chaparral Box 2 (Jaar 2)

Prijs €39,99 Ledenprijs €36,99

Dread/Book Of Blood

Prijs € 6,99

De Witte Van Sichem

Prijs €15,99 Ledenprijs €14,99

Boerenpsalm

Prijs €12,99 Ledenprijs €11,99

Recent bekeken producten