Helix - Seizoen 1  Blu-Ray

Cameron Porsandeh • Blu-Ray eci.nl klanten

€30,99

€28,99

Je bespaart 6%

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Helix is een superspannende thriller over een groep wetenschappers van de Centers for Disease Control die naar een hightech onderzoekslab op de Noordpool gaan om de mogelijke uitbraak van een ziekte te onderzoeken. Ze raken echter verwikkeld in een strijd op leven en dood waarbij het voortbestaan van de mens op het spel staat. Deze 13-delige science-fictionreeks werd geproduceerd door Ronald D. Moore (Van de tv-serie “Battlestar Galactica”), Lynda Obst (Contact), Steven Maeda (Van de tv-serie “Lost”, “CSI: Miami”, “The X-Files”) en Brad Turner (Van de tv-serie “24”).

Reviews & recensies

Dodelijke spanning in een verontrustende SF-serie

Wat hebben de makers van Battlestar Galactica, Contact, Lost, CSI: Miami, The X-Files en 24 met elkaar gemeen? Helix! Deze unieke samenwerking van louter topproducers levert een ongekend spannende science-fictionreeks op die je met klamme handen en op het puntje van je stoel uitkijkt: knap gemaakt, boeiend, beklemmend en verontrustend. Om de mogelijke uitbraak van een ziekte te onderzoeken vertrekt een groep wetenschappers naar een hightech onderzoekslaboratorium op de Noordpool. Op de afgelegen basis ontdekken ze echter dat er levensgevaarlijke genetische tests worden uitgevoerd met rampzalige gevolgen. Totaal geïsoleerd en zonder enige hulp van buitenaf raken de wetenschappers verwikkeld in een strijd op leven en dood waarbij het voortbestaan van de mens op het spel staat. Het eerste seizoen van deze sublieme SF-horror thriller staat garant voor 13 afleveringen spanning met een dodelijk hoog voltage!

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8712609648577
TaalEngels, Frans, Spaans
OndertitelingEngels, Frans, Nederlands
Aantal Blu-Rays3
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur530
Verschijningsdatum
Schermformaat1080p High Definition, High Definition 1.78:1, High Definition 16:9
GeluidsformaatDTS-HD Master Audio 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
Afmetingen190 x 136 x 85 mm.
Gewicht200 gr.  

Extra's

  • Audio-commentaar bij de pilot-aflevering met Billy Campbell en Cameron Porsandeh;De kunst van het isoleren;De personages ontleden;De toekomst van besmettingen;Ongebruikt materiaal;Ronald D. Moore: Het buitenbeentje van de science-fiction;Verwijderde scenes;Writing the Tension

Recent bekeken producten